reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Oj Agacynda, działać trzeba ja myślę :) Może leki pomagają i cykl Ci się reguluje, i będzie fajniutkim krótkim cyklem zakończonym brakiem @ :) Tosiula mam nadzieję już zapomniała o wypadku:) Oby tylko nie fundowała znowu takich nerwów. Pilnujcie maluszka:) A Twoje kartony jak? Udało Ci się wszystko tak od razu spakować? Ja w sumie jak byłam na studiach też miałam mało rzeczy, czasem się pakowało na koniec roku rzeczy w 3 torby i plecak i pociągiem na wakacje do domu jechało :) A ilu można było chłopców poznać prosząc o pomoc z bagażem w pociągu :p

Tosia już po dworze śmiga :-) hehehe

no po tym duphastonie to miałam 31 dniowy cykl... a to dopiero teraz 8dc... mówię Wam szok.
hmmm a moje kartony... wczoraj przewiozłam całą kuchnię, sypialnię i łazienkę. zostały na mieszkaniu jeszcze 2 torby ikeowskie z ubraniami, dwa telewizory, 3 szafki, trzy torby duże z butami i jakieś pierdoły... w sobotę busem będę musiała zabrać. no i jeszcze posprzątać to mieszkanie. Myniu ja tam 3 lata mieszkałam więc tyle nazbierałam, że przegięcie... no i posprzątanie 55 m^2...

dziewczyty mieszka się tak i zbiera rzeczy dopiero jak do przeprowadzki dochodzi to się człowiek za głowe łapie ile tego dobytku ma :-D

agacyndo a bierzesz może jakies wspomagacze poza duphastonem?

:) Ehh i swoje zycie też tak zagracamy, czasem jakimiś bezsensownymi znajomościami i potem dla sensownych trzeba porządek robić, co nie zawsze jest takie proste... Właśnie mnie to przeraża, ile gromadzimy rzeczy, bez których spokojnie jesteśmy w stanie się obyć...

Sailor biorę tylko i wyłącznie duphaston, nawet o foliku już nie pamiętam...

Myniu, nawet sobie nie wyobrażasz ile śmieci wyniosłam... 4 worki 120 litrowe. a i tak mam wrażenie, że jeszcze dużo przede mną...

Nie przejmuj się ;-) mojej kumpeli dopiero tydzień po spodziewanym okresie jak zrobiła test to wyszły jej II krechy :-) a wcześniej I krecha :tak:

Asitka nie przejmuję się, bo wiem że to jeszcze za wcześnie no i robiony nie z porannego moczu, tylko z takie rozrzedzonego kawką :) Także jest ok :)

reklama
Do góry