reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Asita śliczna/y jest ;-). Ale takie oczy to cudo. Ja jak z Oliwką w ciąży byłam to chciałam żeby miała po Pawle oczy i ma takie niebieskie, że czasem jej się zmieniają bo ma bardziej i mniej niebieskie ale to zależy od pogody chyba z tego co zauważyłam ;-):tak:.

na mojej też nie było opłaty tylko nie można było fotki skopiować :-(
nic pobawię się jak będę miała czas to może znajdę jakąś lepszą :tak:

hej dziewuszki ja juz w domu Oliwia chora mam opieke na nią do konca tygodnia i mam pytanie własnie bo pierszy raz dostałam opiekę do niedzieli włącznie czyli na sobote i niedziele tez, a ja pracuje od poniedziałku do piątku to jak mi wystawil lekarz na dwa dni wiecej niż pracuje to dostanę za te dwa dni tez z zusu kaskę? sorki nie jestem łapczywa ale pierwszy raz dostałam do niedzieli i lekarka podkreslila ze do niedzieli włącznie mi daje

a poza tym to mnie boli cały dól brzucha az promieniuj na kręgosłup ehhh taka ta owulacja dziwna powinien bolec jeden jajnik a tu naprzemiennie napierniczają

dziewczyny nadrobiłam wszystko, ale jakoś weny dziś nie mam...
powiedzcie mi, czy Was też tak po luteinie brzuch bolał??
ja już wytrzymac nie mogę. od kilku dni jestem na tabletkach przeciwbólowych:( przecież to jest jakiś koszmar!!!!!!! i niedobrze mi z tego bólu!

trzymam za testujące &&&
ciekawe jak SIHAYA po wizycie?

ja już po obiadku mój maż jedzie do mieszkanka a ja ide spać o zasypiam na siedząco tak działa mnie pogoda
muszę jeszcze tylko mała namówić żeby położyła się ze mną bo jak nie to nici z mojego snu

reklama
hej laski,
byłam na usg, pęcherzyk rośnie ale wolno, 5 dni temu miał 10mm a dziś 15mm, jak myślicie? gin mówi ze jest szansa ale on by nie obstawiał że będzie owulka :( endo 9,6mm. 25dc...ech

agnieszka, mam podobny wykres do Twojego...masakra jakaś..

Do góry