reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiecie co ale przy pierwszej ciąży miałam tak z Łukiego ciotką spytała mnie się czy nie jestem w ciąży tak byłam tym pytaniem zszokowana że aż opuściłam deser w pucharku a później okazało się, że jest ciąża:-D

hej laski
ja juz mam wolne Oliwia usypia oj ciesze sie ze jestem z nią w domu ale fajnie
bardzo bym chciala zeby sie okazało ze udało się zajśc w ciąże ale szczerze w to wątpie brzuch dzis cały dzien boli
a jutro mezus przyjezdza wiec juz zdecydowanie za póżno
a co was ?
która planuje testowac

no trzeba he :pP

kurcze zbadałam sobie szyjkę a tam wysoko, otwarta i miękka to by było już trzeci raz w tym cyklu jak ona jest w tym położeniu
eh odpuszczam badanie szyjki bo kompletnie mi to nie idzie

niech moja niunia szybko idzie spać to wykorzystam męża i wtedy celibat :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki , podczytuje was ale cos ostatnio jestem padnieta przez te nowe obowiązki;/
brzuszek niby boli i nie boli.. sluz mam jakis inny niz zawsze kremowa konsystencja wkladke musze zmieniac przynajmniej 3 razy dziennie:baffled: no tak to ja jeszcze nie miałam... zobaczymy no.. dzis popatrzyłam w kalendarzyk to walnelam gafe bo miesiaczke dostalam 6 czerwca wiec @ jutro byc powinna... no ciekawe jak to bedzie .. oby jej nie było...
kurcze ja was podczytuje to az mi tak troche glupio.. bo nawet nie wiem co mam pisac..:zawstydzona/y:

Do góry