reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok mam testy o czułości 10ml/ul więc jeśli byłabym w ciąży to pokazałby chociaż bladą kreseczkę a tu nic, jedna wielka czerwona gruba krecha więc tylko patrzeć jak tempka runie w dół z hukiem.

Ale jakoś nastrój mam pozytywny, bo wreszcie słonko świeci i jest cieplutko, a za dwa tygodnie upragione wakacje :)

Margotka póki nie mamy @ to jeszcze tli się dla nas nadzieja

a u Ciebie piękny wykresik więc za Ciebie trzymam mocno kciuki

Ja dopiero za testuję w poniedziałek jeśli małpy nie będzie

Kochana ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki :) I trzymam kciuki, żeby ta wredna małpa się nie pokazała :tak:

U mnie to wiem, że nic nie będzie już z tego, bo tempka zaczyna spadać więc pewnie jutro będzie jeszcze niższa. Objawów jakichkolwiek brak, a co dziwne jest to zawsze tydzień przed @ piersi mnie mocno bolały, a teraz nic. Ale sądzac po moim humorze we wtorek i środę to PMS był jak ta lala :)

Zonqa dobrze mówi Margotko póki nie ma @ to jeszcze nic straconego:)Myśl pozytywnie, łatwo się mówi jak to kogoś dotyczy, bo ja sama też po drobnym spadku temp zaczynam sobie co miesiąc wmawiać, że nic z tego.

Dziewczyny testujące nie martwcie się zagnieżdżenie może być do 12 dni po owu więc dlatego niektórym test wychodzi np 16 dnia po owu i to bladzioch ja wierzę,że w końcu i u was w tym cyklu wyjdzie druga I. :tak:

ja dzisiaj znowu do pracy. Mam 2 zmianę za to jutro wolne to spędzę czas z małżem już się cieszę na przytulanki bo chciałam wczoraj ale padłam po prostu zasnęłam z laptopem czytając e-booka :szok:

Dziewczyny nie smutać!! przecież jeszcze nic nie jest przesądzone poczekajcie do terminów @ i głowa do góry! Ja jak byłam w ciąży test zrobiłam w dniu spodziewanej @ i była bardzo bladziuchna kreska można powiedzieć cień więc gdybym zrobiła kilka dni wcześniej pewnie nic by nie pokazało. Trzymamy kciuki dalej!!:-)

reklama
wiajcie o poranku u mnie wczoraj byly przytulańce i leżenie z nogami w górze hehe ale wątpie że owu poczekała, bo przeciez w poniedziałek był pecherzyk 20mm ehhh ale dla samej przyjemności, dziś znowu boli mnie podbrzuszcze ciągnie i pieczę chyba do @ już tak będzie? a gdzie jest lista dziewczynki?

Do góry