reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
To tak jak ja, trosze ten wiatraczek prace utrudnia bo papiery musze cały czas przyciskać czyms :)
Ja dziś jakoś nie mam weny do pisania :(

mnie pozostało ponad 5 godz w pracy.
pracować mi sie nie chce dzis obijam sie ;)
a mój mężuś musi cięzko pracować. Chociaż miałam już urlop ponad 2 tygodniowy myśle o wyjezdzie nad morze ktory planujemy w sierpniu :) oby pogoda dopisała

Cześć kobitki :)
Frutty gratulacje!!cudowna wiadomość!! a że kreska blada to się nie przejmuj najważniejsze że jest-akurat w tym przypadku liczy się ilość a nie jakość :)
Aniulkas a Ty się nie zamartwiaj na zapas tylko głowa do góry i wyglądaj tych boćków co Ci dzidzię niosą :)
Zonqa trzymamy dalej kciuki-jeśli masz się zamęczyć to faktycznie idź do gina niech rozwieje Twoje wątpliwość oczywiście na Waszą korzyść :)
die_perle jak tam walka z mszycami?
Margotka86 :( tak liczyłam że Wam się uda, nic w następnym cyklu już nie będziemy zapeszać to będzie dobrze
No i wszystkim życzę miłego i leniwego dzionka zwłaszcza pracusiom ;)

reklama
Do góry