reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie Kochane....
dawno dawno mnie nie było.....
Jakieś nowe mamuśki doszły, mam nadzieje że tak, ;-)
My rośniemy ... wczoraj była wizyta usg, i jak narazie wychodzi na to że mamy małą akrobatkę bo ginek nie wybadał jak narazie chłopaka ale zawsze może sie to zmienić...
ginek podczas usg był w szoku jak mi sie maleństwo kręci dosłownie nazwał alpinistką ;) fikołki nawet mnie oczarowały lezałam i łzawiłam ze szczęścia ;)
jutro ide na polną do szpitala ginek zaproponował bardziej szczegółowe badania, usg czy maleństwo sie dobrze rozwija i czy nie ma wad wrodzonych badania maja porwać dwa dni ....
mam nadzieje że wszystko będzie ok ....

Witam nowe staraczki !!!!!!!!! przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asita :)
jesteś z Nowego Tomyśla ?
ja również :) ale na ten moment mieszkam z mężem pod Poznaniem :)

Ja pochodzę ze wsi Wytomyśl, od 6 lat już mieszkam w NT na os. Północ :-)
Dziękuje za fluidki może pomogą :-D

reklama
Asita mój też ma hopla na punkcie porządku co niestety wcale nie znaczy że się do sprzątania garnie :/ fakt że jak już się zbierze to pół dnia same odkurzanie mu schodzi ale z podłogi jeść wtedy można :)też mamy malutkie mieszkanko -2 pokoje
Aniulkas a to nie podrażni zwierzakowi skóry? bo wygląda tak trochę ostro w każdym bądź razie ja nie chciałabym być tym czochrana :p i ta nazwa Furminator o zgrozo! kojarzy mi się ze wszystkim tylko nie z czesaniem psa :D ale jak skuteczny to się pofatyguję do sklepu zobaczymy czy u nas mają coś takiego a ten obrazek psa w kłakach to zupełnie jakbym moje kundlisko na balkonie widziała :)

Asista gratuluję takiego męża... ja troche na swojego narzekam, co do sprzatania i zawsze ze mnie sie smieje ze znow sprzatam czy jacys goscie przychodza albo czy weekend jest skoro sprzatam :D... pomaga mi oczywiscie ..czasem... odkurza wynosi smieci itp.

Zonqa... własnie dlatego ze maja wlos a nie siersc kupilismy z meżem. Ale kidy psinka byla mala i jeszcze sikala w domu na gazety maz dostawałataków ze wzlędu na pojawiajace sie pyłki z gazet po zasiusianiu. Na szczescie długo to nie trwało a teraz to jest jego pierwszy osobisty piesek ktorego mocno tuli pop rzyjsciu z pracy. A ona jak slyszy po moim powrocie ze stunnął łańcuch od skutera pod blokiem to siedzi na balkonie i czeka by ja wziac na rece bo wie ze Pan wrócił :) Jest prześmieszna...

Asita mój też ma hopla na punkcie porządku co niestety wcale nie znaczy że się do sprzątania garnie :/ fakt że jak już się zbierze to pół dnia same odkurzanie mu schodzi ale z podłogi jeść wtedy można :)też mamy malutkie mieszkanko -2 pokoje
Aniulkas a to nie podrażni zwierzakowi skóry? bo wygląda tak trochę ostro w każdym bądź razie ja nie chciałabym być tym czochrana :p i ta nazwa Furminator o zgrozo! kojarzy mi się ze wszystkim tylko nie z czesaniem psa :D ale jak skuteczny to się pofatyguję do sklepu zobaczymy czy u nas mają coś takiego a ten obrazek psa w kłakach to zupełnie jakbym moje kundlisko na balkonie widziała :)

piersze czesanie moze i podrażni moze dostac lekkiego łupiezu, Ale nie moja miniaturka nie miala jakis ran by sie tym martwic... szczesuje sie naprawde duze ilosci. Na pewno jej to przeszkadzało jak ja czesałam na poczatku i jak tylko widziala to uciekała. Kup na allegro naprawde nie drogo wiec warto próbować.Kupiłam tez tesciowej do yorka i kota. z kota siersci to poduszki mozna bylo robić :)

P10607671.JPGTo moja Psinka

Kurczę wczoraj małosolne robiłam i dziś do kuchni wchodzić nie mogę bo patrzą na mnie i wołają: zjedz mnie! ale jeszcze dzień góra dwa :) głupio by było jakby się nawet ukwasić nie zdążyły..nic lecę się trochę ogarnąć i w miasto :)

Frutty gratuluję!!! :))) prześlij nam fluidki i pochwal się teściakiem

Pianka ja też oczekuję na @ w okolicach piątku :)

Grzanka90 ja jestem spod Wolsztyna :)

Aniulkas identyczna jak suczka moich sąsiadów kochanica mojego psiaka ;) ta mu tylko tyłek podstawia a mój ma jedno jajo i za bardzo nie kuma o co jej chodzi :)

Kejtis witaj :) ja mam termin tak pi razy oko bo po ciąży jeszcze nie mam super regularnych @ parę dni poślizgu się zdarza więc i tak nie jest źle :)

Ostatnia edycja:
reklama
Grzaneczko super że się odezwałaś bo zafasolkowane rzadko teraz się do nas odzywają i co najważniejsze że wszystko jest dobrze rośniecie sobie zdrowo :p

a ja właśnie skończyłam robić pierogi , teraz czekają w lodówce do godz 15 żeby się ugotować bo mój mąż wraca z pracy

Do góry