reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kurcze dziewczyny węzeł chłonny mi wylazł w pachwinie po lewej stronie taki malutki,a boli i teraz nie wiem cz on mógł się pojawić przez hormony, może zniknie a jak nie to powiem lekarzowi w piAtek

reklama
Noelle Ty już nie wymyślaj test w poniedziałek wiadomo jak wyjdzie piękne II krechy :-)

Dziewczyny mojego męża po ostatnim bzyku bzyku (w środę), strasznie bolał penis i mówił, że go piecze i miał go białego i zresztą ma go już takiego od 3 dni (tzn. grzybka), ale wczoraj mimo tego kochaliśmy się i znowu go piekł, a po dzisiejszym kochaniu też go piekł ale już mniej, nie wiecie od czego???? Może złapał jakiś stan zapalny???? :szok:
Kiedyś też go piekł ale wtedy ja miałam jakiś stan zapalny bo jak szłam do łazienki po bzyku bzyku to nie mogłam zrobić siusiu tak mnie bolało i piekło, a teraz u mnie wszystko OK, tylko troszkę mnie boli/piecze jak wkłada ale później jest OK. :angry:
Już nie mam pomysłu co to może być.... :-(

Ostatnia edycja:
Agnieszka ja Ci powiem, że to na 100% hormony. Ja mam podobny problem po każdej owulacji. Jak tylko wzrasta progesteron puchnie mi węzeł pod pachą i w pachwinie. Miałam to wszystko badane i lekarz powiedział, że widocznie taka jest moja uroda. Więc u Ciebie jak jest taki szał hormonów to na bank to... ale... ja nie jestem lekrarzem więc mimo wszystko jak będziesz na wizycie wspomnij o tym.

Noelle ja też uważam, że powtarzanie testu w Twoim przypadku jest zbędne. No chyba że chcesz taki piękny 2 kreskowy zachować do księgi malucha ;-)

Asita wydaje mi się, że nic nie podałpał... po prostu przeciążony jest ;-) jeśli do tej pory nie przytulaliście się tak często, a teraz codziennie albo kilka razy dziennie to się troszkę aparat nadwyrężył ;-):tak:. Wiesz, w tym przypadku to jest jak z treningiem ;-) mięsień trenowany regularnie więcej wytrzymuje :-D:-)

Sailor gdzie jesteś czekamy na wieści !!!

U mnie coś dziwnego... rano przed 6 jak się obudziłam miałam tem 36,69 a jak przepudziłam się za 2h (nie wstawałam) to miałam już 36,89 :szok: więc wpisałam tą wyższą. Jajnik boli mnie od 6 dni i to tak jakby ktoś mnie w niego kuł. (.)(.) są pełnawe i bolą ale nie jakoś bardzo... bardzo bolały jak się obudziłam. Szyjkę mam wysoko tak ze ledwo ją sięgam no chyba żę się powyginam ;-) zamknięta i trochę twardsza niż wczoraj. Śluz biały ale już nie głatki tylko taki delikatnie drutkowaty i sporo go.... ale niestety spadła temperatura w stosunku do poprzedniego dnia :-( zawsze mi spada w okolicy 10 dpo więc pewnie nic z tego nie będzie al ja się nakręcam niepotrzebnie...

P.S.
Jaka powinan być szyjka we wczesnej ciąży bo już mi się wszystko pomyliło :zawstydzona/y:

ALG z ta szyjka to rozne madre ksiazki roznie pisza:D mysle ze bierze sie to stad ze dla jednych (Nas) wczesna ciaza to juz taka 3 tyg od OM a dla innych taka 5-6tyg.
szyjka we wczesnej ciazy powinna byc (podobno)wysoko,twarda,rozpulchniona i zamknieta Ja mam wysoko (owszem) twarda (owszem) a co do tego rozpulchnienia to nie wiem(wszystko wokol tej szyjki moze i rozpulchnione jest ale czy szyjka??raczej nie) no i co do zamknicia to mam pewne watpliwosci Ale to moze wlasnie to rozpulchnienie daje takie wrazenie ze ona nie do konca zamknieta jest:szok:
Widze z wykresiku ze testowalas,a jaka czuloscia?10? a dzisiaj tz testowalas???

A co do Twojej temperaturki,to ten spadek wcale duzy nie jest.

Dzięki Noelle.
Ja testowałam wczoraj i przedwczoraj tylko że pierwszy test byl 25 a drugi 20 bo nie mogłam kupić takiego o wyższej czułości:-( Dziś nie testowałam bo nie miałam testu. Zebrałam do pojemnika i niedługo skoczę to rossmana po test i wtedy zrobię, chociaż zastanawiam się czy nie poczekać do jutra...

ALG ja bym kupila dwa;D na dzis i na jutro:D
kurcze u mnie tez problem jest z tym testami o czulosci 10 Ale za rada dziewczyn udalo mi sie zdobyc je w tesco:D A moze lec do jakies apteki,Sailor wczoraj zakupila o czulosci 10 w aptece . Ja co prawda mam jakies ograniczone apteki,bo takich testow nie posiadaja:crazy: ale moze Tobie sie uda:D

A tak wogole,tak jak przewidzialam ,na jutrzejsze testowanie ,mąz zakupil mi test o czulosci 25:dry: pf!! no comments. Ale chyba juz powinno wyjsc?

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie kupię dwa :-D
U mnie też jest problem z tymi testami. Kiedyś były w Kauflandzie ale teraz szukałam i nie było... Tesco u mnie nie ma - muszę zorientoowa się gdzie jest najbliższe duże ale pewni dopiero w Warszawie. O testy czułości 10 pytałam już chyba w 6 aptekach... każda pani się na mnie dzieniw spojrzała (bo oczywiscie nie miałą pojęcia o tym, że są różne czułości) sprawdziła co ma i tylko 25 albo 20...:-( A do tych z allegro jakoś nie mam zaufania.

Do góry