reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Bzibzioczku no mój małż też miał ze swoją matką przejścia. Jak oglądaliśmy zdjęcia z naszego ślubu i weselicha to mówi do mnie tak: Żono ja się czuję teraz jakby mnie z więzienia wypuści teraz czuję,że zyję....tylko czemu to aż tak bardzo na zdjęciach widać :-D

reklama
hej laseczki:* u mnie jakoś powoli dzień mija. glowa troszkę pobolewa. ale wiecie co wszedzie pachnie mi wojskową grochówką:szok::-D tak bym zjadła!!! ja to mam zachcianki. szwagierki się śmieją, że babsko bedzie. fajnie by było. ale chlopca też nie odmówię:-D

bzibzioczku ale fajnie, ze jesteś:* wszystkiego najlepszego i samych pomyślności Ci życze:* dobrze, że mi się taka teściowa nie trafiła. no ale coż musisz przecierpiec
mynia bierz wolne i spędzajcie czas miło. taka okazja to aż żal nie skorzystac
agacynda ale Ty cierpliwa jesteś. może sikniesz jeszcze??
mgiełka, kinga, sailor przykro mi że @ przylazła. ale nowy cykl nowa nadzieja:)
lusia trzymam kciukaski za piękną betkę!
pianko fajne miałaś sny. a jak się czujecie?? kiedy następna wizyta?
agnieszka ja czasem też nie mam ani ochoty, ani siły na nic. no ale cóż same tego chciałyśmy. liczysz na następna pannicę w domku??
noelle do wizyty szybko zleci i napewno bedzie wszystko ok.

a ja mam jutro wizytę. ciekawe co tam u mojego bobaska:)

No niestety trafiają się takie wredne babska i kiedyś zostają teściowymi, a potem pojawiają się takie kawały, zrozumiałam je dopiero jak w moim życiu pojawiła sie teściowa, na szczęście nie widujemy się z nią zbyt często, a przez ostatnie pół roku w ogóle się do nas nie odzywała.

Bzibziok wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-)

Ja na moja teściową na razie nie narzekam zbyt dużo, jest OK tylko, finansowo wspiera 5 dzieci a oczywiście mojego męża to chyba wydziedziczyła i nie uważa za swojego syna, ale kase jak chce pożyczyć to przypomina sobie o synusiu, ale przynajmniej nie będzie mogła mi wypomnieć, że coś mam dzięki niej :-)

Dzięki, postaram się czasem odezwać, też mi się zatęskniło!
Hehe, Sailorku dzisiaj na obiad pstrąg pieczony w folii i krewetki w drugiej paczuszce z czosnkiem i koperkiem, sałatka z makaronu, brokuła, sera żółtego i kukurydzy z dodatkiem czosnku i majonezu. A dla męża karczek pieczony w sosie borowikowym z pieczarkami. Smacznego!!
A i zapomniałabym, na deser tarta ze śliwkami, borówkami i kremem pâtissière

Ostatnia edycja:
Mynia ja też jestem za wolnym piątkiem u Ciebie przecież i tak się na pracy nie skupisz ;)
Asita Ty nie myśl o tej owulacji, i tak się często kochacie że raczej nie przegapisz ;)
domik mi znowu mówią że chłopak tym razem będzie, ale ja i tak swoje wiem że będzie druga córa ;) i tak sobie myślę że jakbyś miała chłopca i się dobrze ułoży to może już będzie widać siurka :) ja mam wizytę na początku września
bzibziok witaj po przerwie :) wszystkiego naj Asieńko :) przegięłaś z tymi smacznościami...a kto mi takie smakołyki zrobi?:angry::-D
Sailor kiedy wyniki chlamydii?
Lusia poza ogólnym zmęczeniem i mdłościami reszta mniej dokucza ;) dziś wytrzymałam z małą godzinkę na placu zabaw i miałam dosyć...a na mdłości znowu sprawdza się rozgazowana cola i tym się ratuję :D trzymamy kciuki za Twoją betkę i odpowiednia dawka fluidów leci &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)

Bzibzioczku witaj!! :D Takim smakołykiem poleciałaś na obiad że szok. Ja dzisiaj też mam ochotę na pstrąga. Dostałam od brata przyprawę grecką prosto z Grecji do rybek więc mam ochotę przetestować :D

Domik Wychodzi że cierpliwość to ostatnio mój forumowy nick :D będę sikać jak mi kasa pozwoli i małpa :S

reklama
Mynia Ty bierz ten wolny piątek babo! :)
Asita owulka na pewno będzie, a przy takiej częstotliwości nie sposób się w nią nie wstrzelić :p Cieszę się, że maść choć troszkę pomogła :)
bzibziok wpadasz po takim czasie i od razu zarzucasz takimi smakołykami, że ślinka to mi cieknie już do pasa :p BTW: wszystkiego najjjj z okazji imienin :)
Sailor przykro mi, że @ przyszła, ale fajnie że masz już lepszy humor :) kiedy wyniki chlamydii? Codo badania małża to my płaciliśmy 100 zł w szpitalu, wynik miał być na następny dzień, ale mój m uprosił Panią pielęgniarkę i był tego samego dnia :) Wynik wyszedł super, ale ja mimo to faszeruję Go Salfazinem, a co! :)
Lusia trzymam kciuki za betę :)
Noelle Ty się tam nie forsuj za bardzo w tej pracy, szkoda zdrowia kochana i jak się nie czujesz na siłach to tym bardziej. Co do wizyty to zobaczysz, że szybciutko Ci czas zleci i ani się obejrzysz a już będziesz po :)
Agacyndo coś jest na rzeczy :) Skoro Twój zauważył większe piersi to musi coś być w tym :) Trzymam kciuki, obyś była tą której testy poprostu nie wychodzą, a jesteś w ciąży :)
Kinga przykro mi, że wredna małpa Cię nawiedziła, ale następny cykl ma być Twój! :)
Pianko jakie fajne sny :) Fajnie masz, bo mała różnica wieku będzie między dzieciaczkami :) Uśmiałam się z tego nocnika i już widziałam oczyma wyobraźni taką małą istotkę, która targa wszędzie nocniczek :)

Przepraszam jeśli którąś pominęłam :) Ale w pracy jestem i nie daję rady ogarnąć :)

Do góry