Dziewczyny myślicie, że w 25dc wyszedłby już test, taki o czułości 10ml/ul? Bo kurczę idę na wieczór panieński, a wiadomo, że będą tam i %%% i chciałabym wiedzieć czy mogę pić czy nie. Chociaż boję się, że może jeszcze nic nie pokazać... Patrząc na przypadek Noelle myślę, że jakby co to by już coś było widać.
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Dzięki, postaram się czasem odezwać, też mi się zatęskniło!
Hehe, Sailorku dzisiaj na obiad pstrąg pieczony w folii i krewetki w drugiej paczuszce z czosnkiem i koperkiem, sałatka z makaronu, brokuła, sera żółtego i kukurydzy z dodatkiem czosnku i majonezu. A dla męża karczek pieczony w sosie borowikowym z pieczarkami. Smacznego!!
A i zapomniałabym, na deser tarta ze śliwkami, borówkami i kremem pâtissière
Bzibzioczku same pyszności ja to bym chyba nawet nie umiała takiego czegoś wyczarować na samą myśl ślinka cieknie

Pianko wyniki chlamydii do ok 7 dni
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Margotko jest szansa że wyjdzie...np Kropce wtedy wyszło i to 25 czułość i królewnie
możesz spróbować

Noelle1986
Fanka BB :)
domikcw to czekamy na wiesci z jutrzejsej wizyty
dzieki kochana za mile słowa!!:*
lusia19900 Witaj!! Samopoczucie rozne
humorek dopisuje gorzej kondycyjnie,tu wymiekam na całej lini,niedawno wstałam
znowu mi sie przysnelo
Ale ale trzymam kiuki za jutrzejsz bete!! Ty jakos wynik mialas po paru godzinach???
Sailor_Moon kochana to dobrze,ze juz sie zebralas w sobie. Mowie Ci ,bedzie dobrze.Przebadacie meza moze wszystko sie wyjasni
lusia19900 Witaj!! Samopoczucie rozne

Sailor_Moon kochana to dobrze,ze juz sie zebralas w sobie. Mowie Ci ,bedzie dobrze.Przebadacie meza moze wszystko sie wyjasni
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Asita mój rocznik minęłyśmy już dawno
, a wczoraj od koleżanki z pracy usłyszałam, że mi zegar biologiczny tyka- tak jakbym nie wiedziała !
Mnie też w ty cyklu raz jedne raz drugi jajnik boli
więc nie wiem o co chodzi, ale to pierwszy cykl z clo więc może być różnie- byle by efekt był
Mynia ja też bym nie szła do pracy na Twoim miejscu;-) zwolnienia nie możesz wziąć?
Bzibziok wszystkiego najlepszego! ja tam uwielbiam wszelkie gry- a scrable szczególnie
a może małża dieta jest nie bardzo? tzn. nie je za mało warzyw, orzechów, ryb itp. a za to pije piwo i je tłusto? mojemu M zmieniłam dietę i wyniki jego żołnierzyków się poprawiły ;-)...kurcze doczytałam o tym co jecie- chyba już nieaktualne to co napisałam

Sailor cena za badanie jest różna i różnie też badają w różnych laboratoriach- u Nas były 3 badania i każde inaczej płatne i robione
gdzie 1 i 3 było w tym samym labie
a jak clamydia? ja chyba też zrobię w następnym cyklu jak się nie uda
Agacyndo ja myślę, że większe piersi to musi coś być w tym,
Trzymam kciuki, bo dla mnie to teraz Ty jesteś najbardziej "podejrzaną"
Margotko zawsze jest szansa- trzeba spróbować
Kurcze jak tak patrzę na listę, to pomału więcej nas jest na czerwono niż na czarno
mam nadzieję, że w końcu cała lista będzie czerwona!!!

Mynia ja też bym nie szła do pracy na Twoim miejscu;-) zwolnienia nie możesz wziąć?
Bzibziok wszystkiego najlepszego! ja tam uwielbiam wszelkie gry- a scrable szczególnie

Sailor cena za badanie jest różna i różnie też badają w różnych laboratoriach- u Nas były 3 badania i każde inaczej płatne i robione

Agacyndo ja myślę, że większe piersi to musi coś być w tym,

Margotko zawsze jest szansa- trzeba spróbować
Kurcze jak tak patrzę na listę, to pomału więcej nas jest na czerwono niż na czarno

Noelle1986
Margotko86 testujesz? To trzymam kciuki.wykresik masz kochana ladny,ten spadek to moze dzidzius sie gniezdzil
oby druga kreseczka wyszla. Troche wczesnie wiec wrazie czego jakby nie wyszla to sie nie zrazaj. Ze tez nie wymyslili jakis ekstra czulych testow ,ktore mozna by dwie godziny po serduszkowaniu zrobic
ehhh ta natura
w kazdym razie trzymam mocno kciuki!!! Niech sie wymaluja piekne dwie kreseczki!
Za wszelkie bledy przepraszam,jade wlasnie na nocke do pracy i skrobie do Was z komorki.Ekranik maly az mi oczy lzawia
Jak ja przezyje cala noc w pracy tego nie wiem,trzyma mnie w pionie fakt,ze potem mam 3 dni wolnego.
W miare mozliwosci bede Was podczytywac
oby byl spokojny dyzur!
Za wszelkie bledy przepraszam,jade wlasnie na nocke do pracy i skrobie do Was z komorki.Ekranik maly az mi oczy lzawia
Jak ja przezyje cala noc w pracy tego nie wiem,trzyma mnie w pionie fakt,ze potem mam 3 dni wolnego.
W miare mozliwosci bede Was podczytywac
reklama
domikcw
bzizbiok wow jakimi Ty pysznosciami tu sypiesz!!! pychota! to zamiast teściową uraczyc byle jaką sałatką, zeby się prędzej zabrała do domu to Ty jej taka uczte szykujesz. uważaj bo jak jej posmakuje to zostanie na dłużej
pianka nawet nie wiesz jak ja bym chciała wiedziec już czy bedę miec syneczka czy córeczkę, ale ostatnio czytalam, ze choc od samego zaplodnienia wiadomo jaka płec to narządy płciowe te zewnętrzne zaczynaja się ujawniac/ i kształtowac w okolicy 11-12 tygodnia. no i oczywiscie dużo zależy od sprzętu jakim jest wykonywane usg, wiadomo, że nowsze pewnie lepsze. u mnie prawie 13 tydzien wiec nie liczę na poznanie płci. choc ostatnio mąż powiedział że córka będzie. ja też mam takie gdzieś przeczucie. zobaczymy co będzie
znów mnie coś głowa boli. normalnie mam dosyc tej głowy. nie chce ktos pożyczyc??
noelle jeśli się nie czujesz na siłach to może warto pomyślec o zwolnieniu??

pianka nawet nie wiesz jak ja bym chciała wiedziec już czy bedę miec syneczka czy córeczkę, ale ostatnio czytalam, ze choc od samego zaplodnienia wiadomo jaka płec to narządy płciowe te zewnętrzne zaczynaja się ujawniac/ i kształtowac w okolicy 11-12 tygodnia. no i oczywiscie dużo zależy od sprzętu jakim jest wykonywane usg, wiadomo, że nowsze pewnie lepsze. u mnie prawie 13 tydzien wiec nie liczę na poznanie płci. choc ostatnio mąż powiedział że córka będzie. ja też mam takie gdzieś przeczucie. zobaczymy co będzie
znów mnie coś głowa boli. normalnie mam dosyc tej głowy. nie chce ktos pożyczyc??

noelle jeśli się nie czujesz na siłach to może warto pomyślec o zwolnieniu??