reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

alg jak w morde strzelił w ciąży jesteś!!! piękne kreseczki. gratulacje!!! spokojnych i zdrowych 9 miesięcy:*

dziewczyny ale się fatalnie czuje. prawie zasłabłam w kuchni przy śniadaniu.... zrobiło mi się ciemno przed oczami i tak niedobrze:no: głowy podnieśc nie mogę. jak ja do lekarza pójdę to nie wiem....

reklama
reklama
Hejka!
Jakoś przeżyłam obiad z teściową!
Wyobraźcie sobie, że jej pierwszy komentarz jak weszła był taki, "oj Ty zrobiłaś jedzenie, ja to bym do 17:00 nie wytrzymała więc zjadłam gołąbka ale może trochę spróbuję, bo chyba nie myśleliście że od 16:00 do 17:00 będę czekać na obiad?":szok::wściekła/y: Przy czym podkreślam, że mąż dzwoniąc do niej powiedział ze zapraszamy na obiad. No bezczelna baba, a myślała że co ja wezmę urlop żeby dla niej obiad na 16:00 przygotować???
No ale nic posiedziała trochę wygłosiła kilka mądrości i sobie poszła...ufff...spokój do marca, bo wtedy męża imieniny będę musiała urządzić!!

ALG WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!1

Do góry