reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziękuję dziewczyny, ale u mnie niestety temp. w dół :-:)-:)-( jestem załamana...
Nie chce mi się nic... nawet pisać....
W środę mamy rocznicę ślubu (trzecia)- miały być II krechy, buuuu........a mój M zaczął pracę- głównie wyjazdową więc ze staranek będą nici, bo nie będzie leciał z drugiego końca Polski na owu.... :-:)-:)-(

Sailor obyś miała rację kochana, bo strasznie się boję, że jednak nic z tego:-( M powiedział, że będzie przyjeżdżać na owu. Chociaż woli, żebym już była w ciąży, a on będzie zbierać kasę...
Jejku tyle czasu starań, taki piękny wykres- w porównaniu do wszystkich jakie mam....:-(
Widzę, że serduszkujecie :-) Trzymam kciuki :*

i mi się wykresy poprawiły po clo chciałam się nie nakręcać ale chyba nie umiem. Zawsze coś z tego szaleństwa we mnie siedzi...3mam kciuki żeby twój mąż nie musiał gnać na owulacje tylko do fasolki :tak:

Dziękuję kochana! Ja tez nie umiem się nie nakręcać, nie potrafię...będzie dobrze kochana, ważne że clo pomogło!
Uciekam konfitury z malin robić, bo czekają na mnie...a tak pięknie pachną te malinki...
Miłego dnia!

Co taka cisza? Wszystkie weekendują :p A mnie boli jajnik... czasami... i to chyba dlatego, że zbliża mi się @ :-(

Mnie od dwóch dni też bolą, raz jeden, raz drugi (czasem to tak mega zakłuje), nigdy przed @ tak mnie miałam, bolało na owu, a potem nic i dopiero jak okres dostawałam to zaczynał brzuch boleć :confused: Także Laluś bądź dobrej myśli ;-)
Ja to się chyba za bardzo nakręcam, a najgorsze jest to rozczarowanie ech

czesc kochane dziewczynki- przepraszam za znikniecie- bez uprzedzenia....ale spontanicznie wyjechalismy....
na szybciorka streszcze co u mnie- wiec mialam cala mase objawowo, zgage, nudnosci, wstawanie wnocy na siku, wypryski, lekkie bole podbrzusza, a nawet wlosy- na nogach zaczely mi rosnac jakos bardziej niz zawsze:p....zblizal sie termin miesiaczki- zamowilam sobie testy, dzien przed terminem niewytrzymalam- i siup zrobilam testa- ale po poludniu i nie z porannego moczu- jedna kreska...no trudno pomyslalam....na drugi dzien mialam miec okres- a zawsze mam regularnie jak w zegarku...a tu nic....cisza...se mysle co jest?? to byl piatek....w sobote tez nic....w niedziele tez....postanowilam ze w poniedzilek rano zrobie test z rana bo cos jest nietak....a w nocy dostalam jakiegos palmienia- takie brazowe cos, potem przerodzilo...w wtorek mnie zalalo krwia konkretna..wiec testu juz nie robilam....ech a juz myslalam:p wy tez co nie?

reklama
Cześć dziewczynki:)
Właśnie odprawiłam rodziców:) Figlisko jeszcze miało taki dziwny atak w sobotę rano... a ja się naczytałam, że to może być padaczka... cholera... mam andzieję, że już się to więcej nie powtórzy.
Tempka mi skoczyła dziś i wzięłam rano luteinę a twoją odpowiedź Różniczko przeczytałam dopiero teraz... Ale w piątek miałam taki silny ból podbrzusza, jak za starych dobrych czasów podczas owulacji w regularnych cyklach :) Więc mam nadzieję, że to jednak nie był przypadkowy skok :) Jeszcze dwa dni wyższej tempki i rezerwuję bilet :) hihi
Die Perle... wreszcie się odezwałaś :) Działo się tyle, że nie umiem streścić:)
Agacynda, jak się udało weselicho? Już jestem ciekawa zdjęć jak wyglądałaś :)

A jeszcze miałam Wam pokazać co napisał dziś Figiel jak się dorwał do laptopa :)
Fisiek pisze.jpg
Muszę popracować nad jego ortografią ;)

Załączniki

• FIGIEL PISZE.jpg
    FIGIEL PISZE.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Do góry