reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia witaj :-) Oby Figielkowi się już na dobre poprawiło. I jaki On figlarny :-p Ja za kotami bardzo przepadam... Uwielbiam je po prostu :-) Mam jedna kotkę. Ma 13 lat. I jest kochana. A mnie pobolewa lewy jajnik... i nie wiem czemu... myślę, że z Fasolki to raczej nic nie będzie...

reklama
Witajcie Dziewczyny! :)

Witaj w końcu Die-Perle!!! Jejku, ale Cię wywiało ;-))

Myniu wesele rewelacja!!!!!! wybawiliśmy się strasznie, dzisiaj ledwo na poprawinach siedzieliśmy i musieliśmy się zmyć wcześniej, bo spać mi się chciało okrutnie... Panna Młoda wyglądała BooooooooooSko!! Sala też rewelacja, chyba nasze wesele zamiast na ogrodzie będzie tam, bo naprawdę super się bawiliśmy :-)

Myniu mam nadzieję,że Figielkowe objawy nie są padaczkowe. A swoją drogą napis mu wyszedł nieziemski. Oplułam laptopa :-D

Die Perle jak dobrze,że wróciłaś. Myślałam,że zafasolkowałaś i świętujecie :sorry:

Agacyndo zdjęcie w kreacji mile widziane ;-)

...

Załączniki

• zdj&#281;cie (5).jpg
    zdj&#281;cie (5).jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 64
  • zdj&#281;cie (6).jpg
    zdj&#281;cie (6).jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnio edytowane przez moderatora:
przelecialam pobieznie- widze kilka nowych Fasolek- gratulacje kochane, witam nowe dziewczyny bo widze jakies nowe nicki :)
ja dalje z Wami dzielnie sie staram- znaczy z mezem ale z Wami:)

Witam w końcu naszą Die Perle :-)

Agacynda ślicznie wyglądałaś :tak: laska z Ciebie :-D

Seilor ja też tak myślę, że objawy kwalifikuje jako fasolkowe a to na pewno będą @-owe :no:

reklama
Agacynda no ślicznie :-) A ja padam na pyszczek... :( Zaraz chyba idę się umyć i po kołderkę. I o 20:00 na TLC będę oglądała "Ciąża z zaskoczenia" uwielbiam ten program :-)

Do góry