reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Basik skarbie Ciebie tez po tm clo bolał brzuch jak na @?
masakra czuję się jak przed @ a piersi mnie niesamowicie bolą mam tak od 2 dni :/ wczoraj to juz myslalam ze bedę gryzła parapety ...

reklama
WITAJCIE jeszcze w starym roku!!!
Ponieważ mam ostatnio problemy z internetem w domu, a dzisiaj jeszcze w pracy jestem chciałam skorzystać z okazji i życzyć Wam w nadchodzącym roku spełnienia wszystkich marzeń, wielu radosnych chwil, wielu ciepłych miłych poranków, romantycznych kolacji spędzonych razem z ukochanym!Pamiętajcie, że za każdym zakrętem jest prosta, a po deszczu zawsze wychodzi słońce i żeby w nowym roku tego słońca Wam nigdy nie zabrakło!!!

marzen32 witaj! Rozgość się u Nas ;-)
I mam nadzieję, że starym zwyczajem skoro się pojawiłaś to któraś z nas - z tej czarnej listy jest w ciąży :tak:

Tak więc jeśli nas czytasz z ukrycia...kimkolwiek jesteś to zapraszamy! :-D Nie bój się dołącz do Nas! Niech ta lista się nieustannie odczarowuje:happy: :))))

A tak po za tym:
Dziewczyny życzę Wam (Nam) ciąży w przyszłym roku! A tym już w ciąży szybkich i bezbolesnych porodów!!!

reklama
marzen23 witaj!!!!:D

a ja zaczynam dzien od kuchni........keks,miodownik,salatka.....Ja na domowce u rodziny,bardzo dobrze bo sil nie mam na zadne wieksze imprezy. Mąz dzisiaj ma dyzur na SORze wiec bez niego.:/
ehhh...
no nic zmykam do kuchni......

Do góry