reklama

Staranka od stycznia 2012.

MARZEN a Ty gdzie z tym testem co??
MYNIA tulę:* głupie babsko!!! niech Ci na zdrowie to ptasie mleczko idzie. kazdemu się nalezy.
MGIEŁKA duzy już bąbelek:) pięknie rośnie. a co do lekarza to jakiś dziad!!! może coś znajdziesz jeszcze.
JILLKA piękna torebeczka:)

jeeeee ale bym zjadła naleśnika ze serem!!!! oooo nawet zgagę po nim przyjmę:-D

reklama
no dzieki dziewczyny za rady
musze cos pomyslec z tym moim męzem co dalej....
szok ze prywatnie chodze do niego tyle lat a tu takie podejście
ale nie tylko ja mam takie opinie
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/1506802/Andrzej-Kowalski/ginekolog_poloznik/Sulecin-Lodz
zobaczcie... hmmm te wcześniejsze wpisy są ok, ja też byłam z niego zadowolna, ale te ostatnie ( poza ostatnim który jest pozytywny) to pozostawiają wiele do życzenia, kobiety zarzucają mu to samo co ja... ze był dobrym lekarzem chodziły do niego wiele lat a tu same sie dziwią co się z nim stalo...
ajaja no taki problem

zycze wam dziewczynki dobrego snu

czesc Dziewczynki,

Mgielko zmieniaj lekarza i to szybko. po cholere masz sie denerwowac.

Myniu ta Twoja szefowa to ja bym sprowadzila do parteru i pewnientak jak Agnieszka mowi, tez bym juz byla bez pracy. ale ja bym sobie nie dala.

Noelle mam pytanie, czym sie leczylas? bo mnie chyba dopadl wirus grypy a poki do lekarza nie pojde musze czyms pewnym sie dopiescic...

czuje sie fatalnie... kaszle, mozg mam ciezki i nogi a w zasadzie miesnie w nogach i na dupie mnie bola... jestem dzisiaj strasznie zla na wszystko i placze co chwile... a w ogole to sie martwie o Krewetke bo od dwoch dni mnie nie muli...

reklama
agacyndo ja sie leczyłam domowymi sposobami no wiesz...łóżeczko, miodzik,czosnek. Tylko u mnie to taki poczatek grypska był,który sie udało zażegnac zanim sie dobrze rozwinał. Słyszałam tez o tym prenatal grip co Agnieszka pisze,nie stosowałam,ale to taki preparat własnie dla kobiet w ciazy na grypsko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry