reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda Ty zagoń chłopa do roboty i się nie przemęczaj :)

Aga a Ty będziesz miała poród SN? Podobno przy cukrzycy wcześniej wywołują poród. Coś Ci lekarz mówił na ten temat?

reklama
Noelle u mnie bez zmian, mam takie uderzenia gorąca i głowa boli no i chyba włączył mi sie syndrom wicia gniazda bo mam straszną chęć sprzątać a na złość wody nie mam bo jakaś awaria jest i pół miasta nie ma wody, a poza tym bolą mnie plecy

Mgiełko Ty tez kochana daj znać

Aga a Ty będziesz miała poród SN? Podobno przy cukrzycy wcześniej wywołują poród. Coś Ci lekarz mówił na ten temat?

kochana ja będę rodzić sn i do szpitala idę wcześniej bo już 11 kwietnia ale na razie nic mi nie wiadomo o wcześniejszym wywoływaniu porodu no chyba ze sama go sobie jakimś cudem wywołam :)) wiem tylko tyle ze będą mi odstawiać insulinę przez ten ostatni tydzień

dziewczyny ja oszaleje bez wody jeszcze męża nie ma w domu i nie ma kto pojechać kupić, pojechała bym sama ale mamy jeden samochód niestety...
dobrze ze chociaż soki mam w domu to mała ma co pic

Heloł!
Dziewczynki, aleście nadrukowały - tyle stron! Staram się nadrabiać.

Co myślicie o podwyższaniu sie tempki przez syntetyczny progesteron (duphaston). Wczoraj wyczytałam gdzieś tam, że dawka do 30 jednostek nie ma niby wpływu na tempkę i na ewentualne zablokowanie owulacji. Co o tym sądzicie?
ja dziś też kicham i gardło kłuje, ale mam tantumverde i nie zawaham się go użyć !

Asitko, oczekuję na jutro... &&&&& Zodiakalny Baran pękł jednak! Suuppeerrrr!
Gosiaku, teraz miód i herbacina z sokiem są Twymi najlepsiejszymi przyjaciółmi.
Różniczko, ja chciałabym Ci napisać, że strasznie Cię brakuje. I wcale się nie martw, że smęcisz, marudzisz czy dołujesz! Raz na wozie raz pod wozem! Wszystkie tak mamy! Więc pisz, co tam na wątrobie Ci leży, w ostateczności w kupie raźniej!
Paulinko, czy Twój Mikuś już chodzi na własnych nożynach? Czy zasuwa na czworaka?
Myniu, gratuluję bólo fantastiko, kiedyś myślałam sobie, że to pożyteczna sprawa, wiadomo co i jak! I kiedy :)
Agacyndo, współczuję pakowanka, tym bardziej, że niedawno to rozkładałaś... Oszczędzaj się z noszeniem!
Sihaya, strasznie czekam na Waszą foto!

Jaki dzień już długi...szkoda że w święta zmiana czasu - i to ta gorsza, bo krócej się śpi!

Pozdrówka, dobrego popołudnia i słoneczka moc!

Margotko jakby Abyl w domu to bytu latalzpakowaniem, ale ktosmusi pracowac, zeby w domu mogl siedziecktos :)) niech poodpoczywa w pracy dzisiaj, bo jutro trzeba sypialnie przewiezc i czesc kartonow a w czwartekjuz cala reszta :)

Jillka ja nic nie nosze, nie wolno :) przesuwam tylko noga hehe ewentualnie. i robie piramidy kartonowepo calej chacie :)

faza popcornowa... a dupa rosnie.

Mgielko i jak i jak???

jak tak was czytam....Agacynda,Agnieszka...zasuwacie jak perszingi i wiecznie cos robicie....czuje sie przy was jak skonczony len:dry:

Ktora wizytujaca gotowa do zdania relacji???

jillka ja znam jedna z przyczyn podniesienia sie tempki!!!FASOLINA!!!!!Ladny wykres:-D

Asita puki @ nie ma jest nadzieja!
Jilka dziękuję :*
Mój gin kiedyś powiedział, że luteina (dopochwowa), którą biorę nie wpływa na wzrost temp. i na wzrost wartości progesteronu we krwi- jest jakby taki miejscowy. (2 razy go podpuszczałam i zawsze mówił to samo :-)) Jednak uważam, że w każdej postaci może zahamować owulację i lepiej brać gdy ma się pewność, że owu była.
Agnieszka współczuję braku wody!
Agacynda jakbyś mieszkała bliżej to chętnie bym Ci pomogła :tak: ja to lubię, ale to już kiedyś pisałam ;-)
Gosiak nie wiedziałam, że przy cukrzycy wywołują poród szybciej...hmmm czyli jak się u mnie kiedyś uda to też mnie to czeka...
Noelle ja też mam lenia a w ciąży nie jestem :zawstydzona/y: czekam na słońce i ciepełko

Na razie ból gardła się zmniejszył, zobaczymy na jak długo:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry