reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianeczko to teraz za mycie okien się bierz :))ja mam taki zamiar w czwartek bo wtedy będę miała ciąże donoszoną

ja tez będę rodzic sama ale to nie z tego względu ze maż nie chce, tylko dlatego ze jak mnie położą w szpitalu to tam jest godz drogi ,nie chce żeby jechał na wariata bo tylko będę się martwić, a zrobie im niespodziankę i wyślę zdięcie jak urodzę wcześniej nic ie powiem :)) no chyba ze urodzę przed datą wyznaczoną do szpitala czego bardzo bym chciała

reklama
Noelle mówi tylko że w badaniu wszystko ok i że rozwarcia nie ma :-) dlatego go lubię bo on ma nastawienie żeby za dużo pacjentkom nie opowiadać jak się nic nie dzieje bo się naczytają głupot i zapłakane przychodzą więc jak jest ok to mówi że ok nigdy np nie powiedział ile cm ma szyjka tylko że jest w porządku na ten tydzień itp w szczegóły się nie wgłębia i dobrze bo i ja nie analizuję i nie mam podstaw żeby doszukać się problemu na siłę :-D to jest idealny lekarz dla każdej panikary :-D

Agnieszko absolutnie nie zamierzam rodzić przed terminem więc nawet ściery nie zamierzam do ręki brać - mężowi wszystko zostawiam! w sprawie porodu rodzinnego z K jesteśmy zgodni w 100% ani ja ani on nie mamy potrzeby ,,rodzić razem'' :tak: ja zaciskam nogi i wszystkie chętne przepuszczam w kolejce przed siebie;-)

Ostatnia edycja:
Jilka te kluseczki mnie chyba tu ściągnęły :-) kurcze my z cyklem jesteśmy prawie na "tym samym etapie" :-)
Pianka dobrze, że wszystko w porządku. Co to ten GBS?
Mgielko śliczny kawał dziewczynki! Od początku Ci powtarzałam, że wszystko będzie dobrze :-p
Mynia zapomniałam napisać- półki śliczne na książki masz, no i ten "drapak" dla fiśka suuuper! A te półki na książki to z czego w końcu zrobiłaś, bo jakoś nie pamiętam:dry: i te kolory! Pięknie
U nas pomału teściu walczy z naszą łazienką, bo mamy tylko częściowo zrobioną, a on budowlaniec i nie pozwoli nikomu nic ruszyć. idzie to jak po gruzie...:blink:
Asita a może test jednak wyjdzie, ale później- może miałaś owu później niż myślisz? W każdym razie trzymam kciuki!
Sailor co tam u Ciebie?

A Was bolą/bolały piersi z boku przy dotyku, czy tak bez niczego? Bo ja się coś dotknąć nie mogę...ale chyba sobie wkręcam:confused:
I już nie pamiętam co komu :dry:

Asitko ja i tak za Ciebie Kochana trzymam kciuki.

byłam dzisiaj u ginekologa na badanku i obejdzie się bez zabiegu pięknie się wszystko wyczyściło macica i endometrium sprzed ciąży.
Ginekolog dał mi błogosławieństwo i powiedział jak psychicznie jestem gotowa to czekać do @ ( niewiadomo kiedy teraz nadejdzie) łykać CLO i działać.
ale ja sobie chyba conajmniej miesiąc odpuszczę jeszcze.

Czarnooczko kochana, mocno Cię ściskam!

Rożniczko, wspieramy się mentalnie! :) Tym bardziej, że ten sam etap! :cool2::cool2::cool2:
Powiem Ci, że mnie przestrasznie bolą piersi, szczególnie jak zdejmę stanik, to po postu aż jęczę z bólu. Albo jak się chce do chłopiny mojego przytulić - skóra cierpnie. Ale ja sądzę że u mnie to przed @ niestety. Czasem mnie bolą przed, czasem nie, ale teraz wybitnie (może duphas tak działa). A chwaliłam się Tobie , że bromergon odstawiałam? Bo wyszła mi prl poniżej normy:sorry2:
Rany, jaki bzdetny program na vivie - jakieś laski w bieliźnie i facety muskularne dają czadu i się wybierają!

Dobrej nocy

Witam kochane z samego rana:))Asitko &&&&&&&&&&&& dla Ciebie niezmiennie:))) Oby dzisiaj wyszło tak jak ma wyjść:)Mgiełko śliczniuska dziewczyka:) A jaka już duża...:)Czarnooka najważniejsze, że ominął Cię szpital i że wszystko się dobrze "wygoiło". A starania rozpoczniecie kiedy znów poczujesz się w pełni sił:) Mam nadzieję, że to już niedługo:)A ja to mam tempkę jakąś dziwną. Dużo niżej powinna być... Ja się chyba nie nadaję do metody termicznej.... A termometr w sumie chyba dobry, bo pod paachą mierzyłam i jest 36,28 czyli niższe też pokazuje....

hej hej..
Czemu ja pospac jak czlowiek nie moge??punkt 6 a ja oczy jak 5 zl :-/ teoretycznie wyspana:-/

asitko i jak eobisz test?bo wxzoraj cos pisalas.ze.nie wiesz xzy do piatku nie czekac...kciuki trzymam mocno!!:-*&&&&!!!!
paulinko ty tez spania nie masz???:-)

Ide zobaczyc co kuchnia serwuje;-)

aa no i czarnooka!!bardzo aie kochana xiesze ze obedzie sie bez szpitala!!!Teraz zbieraj sily skarbiw,dbaj o siebie.Buziaxzki:-*

jillka!!&&&&!!!!bardzo ale to bardzo ladny wykres!!:-*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
ja rano nie robiłam testu, jeśli do jutra @ nie zawita to najwcześniej zrobię test w czwartek, ale na 100% przyjdzie (najdłużej cykl miałam 37 dni, dzisiaj jest 37 dc jeśli jutro @ nie przyjdzie to jest szansa, ale ja niestety w nią już nie wierze, bo czuję, że dzisiaj zawita @)
Czarnooka to dobrze że nie musisz ilość do szpitala, zbieraj siły i w najbardziej nieoczekiwanym momencie dowiesz się, że jesteś w ciąży :tak:
Różniczko jak byłam na wizycie 8 marca to pęcherzyka już nie było to raczej owulka nie mogła być później :no: po prostu to jeszcze nie mój czas na fasolke :-(
Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale ja wiem, że się nie udało :no:
życzę miłego dnia :-)

reklama
Rożniczka, masz rację trzeba być dobrej myśli:) łap: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i fajnie, że się odezwałaś:) częściej prosimy, częściej:)
Asitko trzymam kciuki za dzisiejszy poranny teścior &&&&&&&&&&&&&&&&
no muszą wyjść dwie krechy, innej opcji nie przyjmuję do wiadomości i kropka! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Noelle łączę się z Tobą leniwie;) niestety przy remoncie mam co robić ale to bardziej bo trzeba niż chce mi się;) a tak to lenistwo pełną gębą:D
Jilka ja brałam duphaston przez kilka dobrych cykli po owulce i wszystko było ok, tempka nie zmieniła się, owulka była.
a krupniczek ja dzis mam w planach zrobić .. o ile się zmobilizuję;)
Mgiełko fantastyczne wieści!!:) bardzo się cieszę:)
Pianko nie ma to jak luzik:D lekarz rozbrajający hehe... to co myjesz te okna na święta czy odpuszczasz?
...już doczytałam, że się nie spieszysz;)
Czarnooka super, że obejdzie się bez zabiegu i że jesteś gotowa na staranka:) przerwę zrób sobie jaką potrzebujesz a potem do dzieła!:) teraz będzie na pewno ze szczęśliwym zakończeniem kochana:*

A ja dziś już byłam na badaniach (mocz, morfolo, tsh, obj.coombsa), popołudniu wyniki do odbioru a jutro wizyta <jupi>
Zdjęcia nie mam:/ wczoraj późno wróciliśmy do domu, bo teściowa dziś wyjeżdża na 2 mc do niemiec i już nie miałam siły kompa odpalać, ale już powiedziałam m., że dziś robimy sesję i że musi mi fotki zgrać i nie ma innej opcji:) proszę więc o jeszcze trochę cierpliwości:)

Asitko doczytałam właśnie że test nie dziś więc jeszcze więcej ślę, żeby się po drodze nie pogubiły &&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry