reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko trzeba myśleć pozytywnie. nawet jak nie ma ciąży a pęcherzyki nie pękają to nie jest problem. Idziesz na monitoring jak pęcherzyk będzie miał ok 20 mm dostaniesz pregnyl i pęknie. Tyle tylko,że zachodu jest z tym monitoringiem bo trzeba ze 3 razy iść w cyklu. :tak: to się nawet nazywa chyba jakiś zespół LUF czy coś w tym stylu. A robiłaś testy owulacyjne Asitko?
Po pęknięciu pęcherzyka przez ok 2 doby widać na usg płyn w zatoce douglasa, czasem pęcherzyk, który jest jakby poszarpany lub ciałko żółte.

reklama
wpadałam Wam zyczyc zdrowych i wesołych śwąt:* samych cudownych chwil z bliskimi. staraczką życzę efektownych przytulasków:* zaciążonym spokojnej ciąży, szybkich i lekkich porodów oraz zdrowych maluchów. a tym co mają już dzieciny po tej stronie brzucha samych szcześliwych chwil z dziecinkami:*

ASITA ja dalej zaciskam kciuki:* oby było tak jak u mnie z tymi testami:-D

Kurcze a ja myślałam ze Pianeczka będzie miała Wielkanocny prezencik :-)

Asita trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

I ja wam kobietki życzę
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

No i dla ciężarówek nudnej ciąży i bezbolesnego porodu :)
a staraczkom szybkiego zafasolkowania

Sailor robiłam testy owu na początku ale chyba jakies trefne były i juz nie robiłam.

Domik mam nadzieje że będzie tak jak u Ciebie i @ już mie przyjdzie.

Mgielko mąż mi kupił dziś syrop *spam* na wzmocnienie i na kaszel syrop Malia, a tak to ogromne ilości herbaty z sokiem malinowym i cytryna. Też mnie drapie i dusi, jak nie przejdzie to we wtorek lekarz bo aż mnie brzuch boli od tego kaszlu. Dla Was dużo zdrowka Mgielko :)

Wiecie cooo... Przyjechala mojego taty siostra ktora studiuje medycyne chinska i wiecie ze po badaniu mi pulsu stwierdzila ze na 90% bedzie chlopak? :)) hehe mowi ze mam w pulsie meska energie heheh a ona tez w ciazy tak BTW

ooooooo Agacyndo to co będzie Antek ? :P

Dziewczyny a ja dzisiaj padnięta jestem,mały tak wariuje jak by mi chciał przez pępek wyskoczyć i jeszcze zaczyna mnie boleć ząb tyłu , całą ciążę ząbki ok a pod koniec dupa, muszę iśc się zapytać dentysty czy da sie teraz coś z tym zrobić czy będziemy czekać aż urodzę

reklama
Noelle gratuluje wkroczenia w 9 miesiąc
Gosiak dzieki za informację, powiem ci że jakoś mi przechodzi, nie jest gorzej,
Agacynda ty nie szalej w tej kuchni aż tak oszczędzaj się mamusiu... a ciocia kurcze niezły ma dar wow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry