Czarnooka mów co chcesz ale kompletnie nie masz racji, w ciąży cukier mierzy się po godzinie od posiłku!!! a norma po dwóch godzinach od wypicia 75 glukozy jest 140 !!!
Ja po prostu nie chciałam biednej Agacyndy strasznie zdołować, kontrolowałam te cukry glukometrem więc jak możesz spróbować jeśli chcesz.... Matko Czarnooka teksty, że z cukrzycą nie ma żartów? wow pewnie zaraz napiszesz, że nikogo nie chciałaś straszyć, moim zdaniem nie wolno tak już pisać, Agacynda na pewno już i tak jest w stresie i się naczytała i jest spanikowana...
wiadomo żadnego złego wyniku nie można zbagatelizować!!! ja z tych które drążą i wszystko sprawdzam po lekarzu dwa razy! ale no spokojnie Agacydna się wszystkiego dowie od specjalisty a nie od przepraszam, że to napiszę, ale od kogoś kto nie wie nawet jakie są normy !!!! sorry wyszłam na zołzę!
Agacynda mała ma wykluczone wszystkie widoczne na USG skutki zakażenia tokso, tak więc najgorsze za nami, jednak krew jej pobiorą dopiero urodzeniu i wtedy będzie pewne, ale lekarze twierdzą, że tak wcześnie została wykryta i tak wcześnie wdrożony antybiotyk że brak szans na to żeby była chora.... ale niepewność pozostaje....
także trzymaj się Agacynda,
Agnieszka bardzo mi przykro że u ciebie niestety cukrzyca się rozwinęła, dobrze że tak szybko zareagowałaś, teraz masz już swoje cudo i to już przeszłość....