reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzieki Margociu :* jak bede w domu to sobie poogladam.
Mgielko sliczna Nastka :-))

A moje wyniki hm...
Na czczo 76 mg/dl
Po obciazeniu 1h 103 mg/dl
Po obciazeniu 2h 144 mg/dl

Zglupialam...

Margotka, Agacynda super te literki:) też takie oglądałam a le w końcu zrezygnowałam:)
Domik siły życzę:*
Mgiełko lubimy tak dobre nowiny:) obyś teraz już tylko takie nam przynosiła:)
Agacynda ja się nie znam za bardzo ale chyba są ok te Twoje wyniki??

no i u ciebie podobna sytuacja jak u mnie Agacydna z tą krzywą, ja po dwóch godzinach miałam 145,08 a niby norma jest do 140, a ty masz 144, i już oczywiście naczytałam się bzdur, nasłuchałam opinii ( na lipcówkach niestety dlatego ciut mnie nie było) że powinnam do diabetologa, że glukometr że mam cukrzyce, że jak ja mogę nie myśleć o swoim dziecku, więc wbiłam sobie durnoty do głowy, a lekarz wczoraj że do 150 po dwóch godzinach w ogóle nie zwracają na to uwagi, że to jest minimalne przekroczenie normy
także głowa do góry moim zdaniem wynik ok, no i daj znać co powiedział twój lekarz

Zadzwonilam do mojego taty siostry, ktora jest dietetykiem i po szkole medycyny chinskiej i mi powiedziala ze mam sie kompletnie nie przejmowac i ze to badanie jest w ogole bez sensu...

reklama
Dokładnie Agacynda,
mój lekarz to wczoraj mi jakieś książki pokazywał, jakieś wyliczenia medyczne i powiedział, że jaka to cukrzyca do 150? że wynik bez obciążenia idealny ( u mnie przed wypiciem było 82) olać i w ogóle nie zawracać głowy aaaa i podstawa: NIE CZYTAĆ BZDUR NA INTERNECIE !!!! tak mi powiedział ehhh
ale swoje też wypłakałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry