reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejo:) melduje, że u nas ok. jakoś dzień za dniem się toczy, ale widzę, że nasze forum zamiera... szkoda:(

ANKE super wieści. powodzenia:*
AGACYNDA i jak wyniki??
SIHAYA dmucham na paluszek...biedna:(

reklama
Anke mimo wszystko super wieści! Fajnie, że samo się wszystko oczyściło. To teraz życzę szybkiego zafasolkowania :)
Agacynda jak glukoza? Wizja pokoiku piękna! Liczę na zdjęcia jak zrobicie :)
Sihaya super, że wyniki idealne :) No i mam nadzieję, że palec nie da Ci dziś popalić.
Domik jak Lenka? Troszkę lepiej?

Margocia a Wy macie pokoik? Juz nie pamietam czy pytalam... :-)) zdjecia wstawie napewno, tylko najpierw trzeba zrobic.

Sihayko fantastycznie ze wyniki dobre :-) ja jeszcze swojego cukru nie odebralam. Za jakas godzinke pojade.

Domik Lencia juz bez kolek? :)

No wlasnie do cholery! Gdzie reszta?? Asita, Mynia, Sailor, BZibziok? Haaaaloooo Dziewczyny!!!

Palec jak na razie ok:)
Byłam na mieszkaniu, pokój Nadki się maluje - będzie miała słoneczno-plażowato-piaskowo;)

Margotka a Ty jak w ogóle? jakieś zwiastuny porodu się pojawiają??
Domik jak Lenuś?? i jak Ty, odżyłaś trochę?? czy nadal ciężko?

Agacyndko tak, mamy pokoik :) Jeszcze kilka pierdułek zostało typu literki z imieniem nad łóżeczkiem i półki na ścianę, jakaś narzuta na łóżko, pudełka na zabawki itp a tak to wszystko gotowe. Już się nie mogę doczekać aż pościel założę do łóżeczka, bo narazie się wstrzymuję żeby się nie kurzyło :) Jak glukoza Twoja kochana?

Sihayko też mam nadzieję wstawisz zdjęcia pokoiku Naduni :) Fajnie, że już się maluje :) Co do zwiastunów porodu to jakieś tam skurcze- straszaki się pojawiają od kilku dni, a tak to normalnie się czuję, żadnych przeczuć nie mam :)

Z tego co podejrzałam to dziewczyny się po kilka dni nie logowały na BB. Mam nadzieję, że w końcu się pojawią :)

Margocia jestem na etapie picia porannej kawusi, wiec zostal jeszcze prysznic i bede jechac po wyniki cukru :)
literki? ja tez bede kupowac :))

Sihayka laaadne kolorki, taki przytulny ten pokoik Nadusi bedzie :)

a moja pralka i suszarka dotrze jeszcze dzis lub jutro bo wyszla rano z magazynu we wroclawiu :D

To dziś wielkie pranie i suszenie? :)) Jak chcesz to Ci mogę podać linka na allegro gdzie literki zamawiałam. Bardzo ładnie wykonane. Zaraz zrobię zdjęcie :)

20130521_112906.jpg

Załączniki

• 20130521_112906.jpg
    20130521_112906.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
aj dziewczyny u nas trochę lepiej. Lenka jeszcze czasem ma kolki. ostatnio rano.... a ja... szczerze wykończona jestem... i fizycznie i psychicznie... ciężko jest. dzis w nocy urządziła dwugodzinną przerwę w spaniu... a potem wyła bo nie mogła zasnąc. nie pozwoli się nosic w pozycji fasolki. chce do góry tak na ramieniu, albo na brzuszku, żeby ją nosic. a jak inaczej chce to taki ryk jakby ze skóry obdzierali...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry