reklama

Staranka od stycznia 2012.

a ja jako rehabilitantka dodam, że ćwiczyć mięśnie, ćwiczyć!:D
i nam staraczkom też polecam...dbajcie o siebie dziewczyny! a i nasi panowie na tym skorzystają:D

a jak mam cwiczyc pęcherz? :D bo nie wiem :D:D

najlepsze ze wczesniej nic mi ne było ;p myslałam ze to minie i męczyłam sie tak rok zanim poszłam do urologa ;];]

reklama
operacja raczej nie, to jest zbyt aktywny pęcherz, bo problem jest w mięśniach pęcherza czy jakos tak, że nie chciały się do konca rozkurczać i dlatego brałam tabletki i po nich było super :) brałam 3 miesiące i teraz jak odstawiłam to jest lepiej, tylko w nocy latam bardzo :) ale da sie żyć :) narazie chce dzidzie, a potem sie zobaczy co z pęcherzem ;) hehe

królewna to tak jak napisałam wcześniej ćwicz kobito ile wejdzie.. bo po drugiej ciąży możesz mieć jeszcze gorzej... - czego oczywiście nie życzę:)
tak niewiele trzeba a tak nam babom się nie chce...

ja mam pley... na abonament na 1 rok ...
i mam rachunki po 44 zł.
a co do mięsni na dole to mój czasami ma szybkie ewakuacje ponieważ za mocno mi sie zdarza ściskać ale to niekontrolowanie....

operacja raczej nie, to jest zbyt aktywny pęcherz, bo problem jest w mięśniach pęcherza czy jakos tak, że nie chciały się do konca rozkurczać i dlatego brałam tabletki i po nich było super :) brałam 3 miesiące i teraz jak odstawiłam to jest lepiej, tylko w nocy latam bardzo :) ale da sie żyć :) narazie chce dzidzie, a potem sie zobaczy co z pęcherzem ;) hehe
czyli nie masz takiej siły by przytrzymać mocz miesnie są za bardzo rozciagniete i nie mozesz przytrzymac i od razu jak chcesz to musisz zrobic tak o to chodzi?

dziewczęta a tak z innej beczki :D
jakie sieci telefonów polecacie i jakie akiety abonament karty czy co tam jeszcze jest mi sie konczy umowa w orange i chcem zmienic na inna bo mimo że jestesmy tyle lat nie maja nic ciekawego i umowa do tego na 3 lata...
a to zawsze tak jest, dla nowych klientów sa atrakcyjniejsze ofert niz dla stałych klientów :P standard :P
ja jestem w t-mobile i tez nic nie ma cikawego, moge juz od 2 miesiecy przedłuzyc umowe a nie ma nawet ciekawych telefonów do wzięcia, sama beznadzieja :P

królewna wyślę Ci na priv zestawik, parę ćwiczeń - niektóre można robić siedząc i pisząc na bb:P

a jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to wrzucę na forum;)

czyli nie masz takiej siły by przytrzymać mocz miesnie są za bardzo rozciagniete i nie mozesz przytrzymac i od razu jak chcesz to musisz zrobic tak o to chodzi?
to nie jest tak, że popuszczam czy cos, po prostu dajmy na to napije sie czegoś i dosłownie za 5 minut musze do toalety, ale nie tak ze juz teraz bo nie wytrzymam, tylko normalnie mam ucisk na pęcherz jakbym miała pełny a ide do łazienki a tam kilka kropelek :P
oczywiście jak pisałam teraz jest troche lepiej :) takze narazie juz nie narzekam tak bardzo :)

królewna wyślę Ci na priv zestawik, parę ćwiczeń - niektóre można robić siedząc i pisząc na bb:P

a jak ktoś jeszcze jest zainteresowany to wrzucę na forum;)

czekam na wiadomość, dziekuje :)))

a jeszcze jak byłam na usg pęcherza to miałam przyjść z pełnym, no i poszłam juz nie mogłam wytrzymać a lekarz mi mówi ze w tym pęcherzu prawie nic nie ma :P to było zanim poszłam do urologa
a urolog mi mówi ze to impulsy moga byc złe do mózgu wysyłane, ale badanie tych impulsów 800 zł kosztuje ;/.

to i tak przerąbane dobrym ćwiczeniem jest podczas sisiania :D jak robisz siku to podczas zaciskasz miesnie tak żeby przestało leciec i znowu puszczasz i znowu sciskasz to najlepsze i najtrudniejsze bo mi kiedyś sprawiało to problem ale teraz już żaden
groszek ja też mysle o play ale jak dali mi te wszystkie papiery to sie zgubiłam i powalił mi sie wszystko i nie wiem co do czego :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry