reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dobra, to przetestuję dzisiaj, a jakbym się jutro nie odzywała, to znaczy że umarłam...
Coś czuję, że się z Grześkiem będe o piłkę kłócić. trochę się obawiam, że ta jego będzie dla mnie za dużo. Bo on jest wysoki i na niego kupowaliśmy

hehe dasz radę:)
a z dostepem do piłki to najwyżej na zmianę - jak on jakieś ćwiczenia na piłce to Ty wtedy bez i na odwrót, chyba że ma same z piłką;) to wtedy wymyślimy Ci coś innego albo...no przeciez niech się ze swoim kochaniem podzieli zabawką:)
z wielkością piłki daj znać jak będzie, to też coś pokombinujemy najwyżej

reklama
Hey dziewczyny.
Katia, mocno trzymam kciuki za betę !!!
A reszta dziewczyn nadal nic?
My byliśmy dziś u lekarza, pani dr zbadała, domek dzidziusia ładnie rośnie i na razie wszystko ok.
Mam brac kwas i na USG umówiłam się na za 2 tyg.

hej dziewczyny dopadłam ten test acon super czuły na pudełku jest ze wykrywa od 10 mlu a w intstrukcji ze od 25 mlu więc jakiś pic na wodę chyba, zrobiłam oczywiście i oczywiście jedna kreska ;-( po pół godzinie pojawiła się druga wyraźna ale przeczytałam na necie że te testy tak mają czyli ciąży brak ehh

mam inne pytanie widziałam że są tu dziewczyny związane z medycyną mój mąż był na badaniach takich ważnych wojskowych i ma krew i mocz do poprawy a więc w wyniku krwi PT jest 77,8 ( za nisko) a INR 1,27 ( za wysoko), w moczu erytrocyty... więc moje pytanie: co to może być czy groźne i jak poprawić te wyniki?

Sihaya, dzięki:)
Dziewczyny, takie miałam zawroty głowy w pracy, ze szefowa kazała koledze wpakować mnie w samochód i wieźć prosto do domu... nie wiem co to jest ale się obawiam, że to nie przez @ bo jakoś tak czuję jakby to miało jakiś związek z tym moim sobotnim bólem który uniemożliwiał mi utrzymanie głowy prosto...
Teraz leżę i o ćwiczeniu na razie nie ma mowy ale zamawiam dziś pikę i jak tylko lepiej się poczuję biorę się za siebie.

hej dziewczyny!

ja po weekendzie u rodziny, bratowa męża urodziła zdrowego chłopaka:D byłam w środku akcji porodowej..zaczęło się o 2 w nocy! Urodziła o 8 rano :) i fajny termin -1.04 :)

Poza tym to dobrze, czekam już na teścik, w czwartek zrobię. od wczoraj @ może się zjawić w każdej chwili..brr..

K@ti@, powodzonka :-)

aaa..tak sobie pomyślałam o naszej liście..i kolor czerwony zafasolkowanych chyba nie jest odpowiedni..zle się kojarzy :p ..może zielony? kolor nadziei :)

hej dziewczyny dopadłam ten test acon super czuły na pudełku jest ze wykrywa od 10 mlu a w intstrukcji ze od 25 mlu więc jakiś pic na wodę chyba, zrobiłam oczywiście i oczywiście jedna kreska ;-( po pół godzinie pojawiła się druga wyraźna ale przeczytałam na necie że te testy tak mają czyli ciąży brak ehh

mam inne pytanie widziałam że są tu dziewczyny związane z medycyną mój mąż był na badaniach takich ważnych wojskowych i ma krew i mocz do poprawy a więc w wyniku krwi PT jest 77,8 ( za nisko) a INR 1,27 ( za wysoko), w moczu erytrocyty... więc moje pytanie: co to może być czy groźne i jak poprawić te wyniki?

ja kupiłam w markecie testy Pepino, za 6 zł, czułośc 10 mlu :)

Zgadzam sie na inny kolorek niż czerwień :p
ja zdycham w pracy a do konca 2,5h i jeszcze 4 całe dni po 12h nie mam czasu nadczytac dlatego chociaz zostawiam znak ze nie opuściłam was :)

reklama
Do góry