reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok: zawsze mogłaś pokłamać ze bierzesz jakies leki ;d hehe ;) cytrynówka mmmmmm:)

agacynda: mi tez sie utrzymywał ten ból kilka minut, tylko to było jako,s po terminie @, i ten bol dopadał mnie kilka dni z rzędu :p moze cos jest na rzeczy ;d

już sprawdzałam, ściemnianie wychodzi jeszcze gorzej, bo wtedy się wzbudza zainteresowanie i zaczyna się wywiad, a co Ci jest, a co bierzesz...o ja też to kiedyś brałam, brałem....

O nieee ja juz nie chce. Tak wczoraj plakalam i zwijalam sie z bolu, ze Moj A nie wiedzial co robic. Jeszcze jakby mnie chwile pobolalo to bym na pogotowie pojechala.

Agatko ja pisałam kiedyś o tym tylko czy macie to podczas przytulanek. Po przytulankach nigdy mi sie nie zdarzyło jedynie w ciazy na poczatku samym raz dziennie taki silny ból brzucha że az sie kładłam chwila i mijało

jestem...
odrana jakie opier... dostałąm od szefowej !! fucvk :| a tu jeszcze 12h na głowe dostane... osmarkana i z tempoeraturą 38 w pracy musze siedzieć nie było by błędów jak by pozwolili pracownikom iść na spokojne zwolnienie chorobowe a tu taki raban że szok...

agacynda co do bólu to może za mocno ... mi tak kiedyś ginek powiedział, ze po moze mnie bolec i takie skurcze chwytać bo za mocno sie kochałam...

co osoba to teoria :D a tak na prawde u każdego ból oznacza co innego ;d

chyba musze jakis poranny prysznic wziąć szybko ;p bo jeszcze w szlafroku siedze haha ;p a mała już od 7 śmiga

A mi @ się skończyła w niedzielę, a wczoraj zaczęły mnie piersi boleć, chyba coś się mojemu organizmowi poprzestawiało, przecież dopiero przed kolejną @ powinny zacząć, bo w trakcie owulacji w zasadzie nic mi nie jest...chyba im więcej się nad tym zastanawiam i analizuję, tym więcej rzeczy zauważam

a ja w pracy!!!!!
dzisiaj naprawde siedziec mi sie tu nie chce...
taki opiep... ja tej... no i co ja mam biedna zrobić.. chora jestem niech sie gonią...
no ciekawe czy
Królewna dostaniemy @ ... :D

reklama
Basia nie w trakcie przytulanek tylko wlasnie po.
Grzanka nie bylo mocno, bylo normalnie...
Hmm dziwne. Nie wiem co jest grane a do gina nie pojde bo jestem juz w domu a nie we wrocku... A tutejsi ginekolodzy sa fatalni.

Do góry