Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
podtrzymuje to dosyć głupie słowo ale to jest naturalny progesteron który jest potrzebny by ta ciąża była możesz go brac bez obaw nawet przyjmują go kobiety w ciaży
dziś odwiedziłam gin i przepisał mi Luteinę podjęzykową. mam ją brać aż dostanę @. tyle mi powiedział, ale tak jak Anke24 nie wiem co potem?? czy jak już się skończy @ to znowu zacząć brać??? bardzo proszę o odp
dzieki dziewczyny :* chcoiaz mam nadzieje ze nie ejstem chora na to dziadostwo.... niebawem sie okaze
ja niestety nie znam sie na zadnym z tych lekow co wymienilyscie....
Czarni, dziękuje Też teraz myśle, że nie ważne kiedy się urodzi, ważne żeby było całe i zdrowe
A jakby był termin 31 grudnia...to bym prosila mojego dzidzisia żeby poczekał północy )) hehe...ale wywoływać na siłe to nieeeee...:/
a ja mysle ze z terminem na 31 grudnia to znajac nasze szpitale namawialy by pielegniarki zeby wywołac hehehehehe
ja przy pierwszym miałam cc wiec mysle ze jak sie uda przy drugim tez chce cc wiec termin inny niz ten porodowy
Graoszek bardzo mi przykro ze ujrzalas tylko jedna kreche...tulam Cie mocno :**
Ja dopiero teraz zagladam bo byla u dentysty uzupelnic ubytki...do tej pory dzial znieczulenie i nie czuje pol szczeny wraz z jezykiem,pijac kawe musze uwazac aby mi sie nic nie ulalo
Ide robic obiadek dla dzieci bo juz brzuszki maja glodne ...do pozniej ;-)
to cię podziwiam że chcesz cesarkę niczego tak w życiu sie nie bałam jak byłam w ciąży że będę miec cesarkę że będą komplikacje że nie zdołam urodzic mojego dziecka naturalnie i będą mnie ciąć na szczęście urodziłam naturalnie a po porodzie sama wróciłam do pokoju i mogłam normalnie funkcjonować i mam nadzieje że będzie tak za drugim razem