• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

nie radziła bym od razu po okresie tylko po dniach płodnych... słyszałam ze luteina jak i duphostan mają takie składniki że mogą też zagęścić śluz i plemniki mają problem z dostaniem sie wiec zazwyczaj bierze sie dopiero po dniach płodnych najlepiej to skonsultować z lekarzem bo trochę masz niejasności mi lekarz zawsze daje receptę ile opakowań kiedy brac i na ile dni wiec mi też jest trudno określić co twój lekarz ma na mysli

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać, właśnie zaczynamy starania z mężem o drugiego dzieciaczka. Pierwszy synek urodził się w grudniu 2010 i czas na rodzieństwo:-)

Groszek nasz syn jest z grudnia, ma kuzynke z lutego tego samego roku i jak narazie róznica jest znaczna, no ale za pare lat wszystko się wyrówna.

Anka Witamy ... Ja mam synka z lutego 2010 i teraz walczymy o kolejne malenstwo ,rozumiem ze staranka zaczynacie od tego miesiaca ?// zycze szybkiego zafasolkowania :tak:

Tak od lutego zaczynamy, tylko jak się w tym miesiącu nie uda to nie wiem czy w marcu nie zrobimy przestoju bo nie chcemy miec nastepnego dziecka z grudnia - za dużo wydatków w jednym miesiacu. No ale czas pokaże- kwestia jeszcze do obgadania.

Anka mi imie Piotrus kojarzy sie z tym przebojowym chlopcem z filmu Kogel Mogel ;-)

No i znieczulenie puscilo w koncu mam czucie i kawy moge sie normalnie napic :-p

reklama
dziewczyny co biorą luteinę i duphaston-zanim odsawicie proponuję zdrobić profilaktycznie test jak boicie się, że jestescie w ciazy, ja tak miałam i z własnego doświadczenia, że brałam duphaston na wywołanie miesiączki i zanim przerwałam wyszły mi 2 krechy ku mojemu zdziwieniu.
czarni- ja też błagałam Boga o naturalny, poród, niestety, mały zaklinował sie w kanale rodnym i skończyło sie cesarką..teraz nie zamieniłabym cesarki na naturalny. wiesz ile kobiet tyle opini, kazda mial inne doswiadczenia z tym zwiazane..moja szwagierka cała popekała przy natyralnym, ja zas biegałam z wozeczkiem po tygodniu, nawe na 2-3 dzien zapomniałam, ze mam bliznę.
anka- cześć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry