reklama

Staranka od stycznia 2012.

nie radziła bym od razu po okresie tylko po dniach płodnych... słyszałam ze luteina jak i duphostan mają takie składniki że mogą też zagęścić śluz i plemniki mają problem z dostaniem sie wiec zazwyczaj bierze sie dopiero po dniach płodnych najlepiej to skonsultować z lekarzem bo trochę masz niejasności mi lekarz zawsze daje receptę ile opakowań kiedy brac i na ile dni wiec mi też jest trudno określić co twój lekarz ma na mysli

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać, właśnie zaczynamy starania z mężem o drugiego dzieciaczka. Pierwszy synek urodził się w grudniu 2010 i czas na rodzieństwo:-)

Groszek nasz syn jest z grudnia, ma kuzynke z lutego tego samego roku i jak narazie róznica jest znaczna, no ale za pare lat wszystko się wyrówna.

Anka Witamy ... Ja mam synka z lutego 2010 i teraz walczymy o kolejne malenstwo ,rozumiem ze staranka zaczynacie od tego miesiaca ?// zycze szybkiego zafasolkowania :tak:

Tak od lutego zaczynamy, tylko jak się w tym miesiącu nie uda to nie wiem czy w marcu nie zrobimy przestoju bo nie chcemy miec nastepnego dziecka z grudnia - za dużo wydatków w jednym miesiacu. No ale czas pokaże- kwestia jeszcze do obgadania.

Anka mi imie Piotrus kojarzy sie z tym przebojowym chlopcem z filmu Kogel Mogel ;-)

No i znieczulenie puscilo w koncu mam czucie i kawy moge sie normalnie napic :-p

reklama
dziewczyny co biorą luteinę i duphaston-zanim odsawicie proponuję zdrobić profilaktycznie test jak boicie się, że jestescie w ciazy, ja tak miałam i z własnego doświadczenia, że brałam duphaston na wywołanie miesiączki i zanim przerwałam wyszły mi 2 krechy ku mojemu zdziwieniu.
czarni- ja też błagałam Boga o naturalny, poród, niestety, mały zaklinował sie w kanale rodnym i skończyło sie cesarką..teraz nie zamieniłabym cesarki na naturalny. wiesz ile kobiet tyle opini, kazda mial inne doswiadczenia z tym zwiazane..moja szwagierka cała popekała przy natyralnym, ja zas biegałam z wozeczkiem po tygodniu, nawe na 2-3 dzien zapomniałam, ze mam bliznę.
anka- cześć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry