reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja sprzatam i sprzątam i końca nie widać... Pierwsze Święta kiedy śniadanie wielkanocne z mężem sami będziemy jeść, więc i ze święconką trzeba iść, a więc zakupiłam koszyk, baranka, serwetke, borówki, teraz jeszcze zakupy w markecie, chrzan, zające itp...

Dzisiaj widziałam bocianki :-) mają gniazdo niedaleko mojego balkonu, pewnie dopiero przyleciały, bo nie widziałam ich wcześniej :/ są 2 duże, o chyba mama i tata i może będą malutkie bocianeczki :-D Nooo mam nadzieje, że o dobry znak dla mnie. Mąż też wzoraj dzwonił, że ciągle widzi bocianki :-)

Nooo ja już po owulce, mam cichutką nadzieje, że teraz dochodzi do zapłodnienia, a za 3 dni do zagnieżdżenia... Już inaczej -lepiej nie potrafię spożytkować swojego cyklu... Co do minutki prawie znam w tym cyklu owulke i przytulanki były i na dziewczynke i na chłopaka... teraz tylko jaki plemnik przeżyje i okaże się herosem :D O ile w ogóle z tych skubańców jakiś wygrał wyścig i wszczepił się w jajo moje :p Jak nie to trudno się umówi... Okaże się po 17 -tym...

Miłego dnia :)

reklama
Na pewno się uda nie ma innej opcji... kochanie a może dzidzia przyjdzie w noc poślubną :) hmmm :-):-):-):-):-)
Kochana powiem Ci tak...
wątpie bo bardzo dużo białęgo śluzu jest naprawde dużo do tego jajnik mnie boli lewy , przyjdzie przyjdzie... to juz jest przesądzone
a co do nocy poślubnej to powiem tak,
może i religijna nie jestem ale coś mi sie wydaje że na pewno sie uda własnie po ślubie.... mam taką nadzieje, z moim Kochanym tak bardzo chcemy Amelkę lub Tymka :)
może się kiedyś uda :)

w ogóle dzisiaj taki ciezki dzien, na pokoju wlasciciele maja rozje. .. piec i nie dosc ze zimno to jeszcze woda zimna, ani głowy umyć nie mogę :| ehhhhh

Ostatnia edycja:
reklama
hm... szkoda tego wykresiku, bo tak ślicznie wyglądał już u Ciebie - nawet ja, niedoświadczona wykresikowo to widziałam:)
ale grzaneczko nie kiedyś tylko wcześniej niż myślisz się uda:) zobaczysz:)

Do góry