Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie sobie pomyślałam, że jeśli sie teraz nie udało, to może na początku maju zobaczę te dwie kreseczki.
Był by to piękny prezent ślubny (ślub równutko za miesiąc - 4.05). Zawsze mówiłam mojemu A., że najpierw ślub a potem dziecko, więc kto wie...
Witajcie!
Dzisiaj się nie odzywałam, bo w delegacji cały dzień byłam, a jak wróciłam do domu to biegiem się za mysie okien zabrałam bo takie piękne słońce świeciło. Więc wreszcie coś się z moimi porządkami ruszyło.
Staram się mierzyć temp codziennie rano zanim wstanę, ale dopiero 4 i dzień i tak się zastanawiam, czy temp. 36.2 to tak może być, czy mam jakiś dziadostki termometr?
Tak Bzibziok, Sailor ma rację Po prostu o tej samej porze, koniecznie przed wstaniem z łóżka ale to tak, że nawet siadać po termometr nie powinnaś. Każda kobieta ma te temperatury na innym poziomie, dlatego trzeba mierzyć od początku cyklu bo istotna tu jest różnica temperatur nie ich wysokość.
A ja od 4 miesięcy mam co raz krótsze @ teraz miałam półtora dnia. Czy to może coś oznaczać? Jeszcze niedawno miałam 6-7 dni...
zawroty głowy mam 3 dzień ale nie takie delikatne tylko takie, że momentami zataczam się jak pijana. Nawet wymiotowałam od tych zawrotów wczoraj i dziś.