reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jak sama nie usne. Ostatnio strasznie zmęczona jestem,.,.,. A i już po przytulankach bo moje kochanie padło

A zareczyny fajnie wspomnienia. Jeszcze na wynajętym mieszkaniu jechał po szampanówki bo nie mieliśmy jeszcze swoich była para naszych przyjaciół mąż przyszedł do mnie sam a ja leżałam w łóżku obrażona na niego a by opowiadać leci ten czas niesamowicie w październiku minie 5 lat :-) od zareczyn

reklama
Kropka zakładaj ;-)

Basia
dłuuuuugo :p ja już bym chciała tyle czasu... yhss... 6 lat się znamy a ponad dwa lata jesteśmy w sobie zakochani :-)

Anke super oświadczyny :-)

Jak do środy nie będę miała okresu to pójdę do lekarza pewnie znowu duhastone na wywolanie dostanę. Mam nadzieję tylko, że w przyszłym miesiącu bo jak pomyślę, że szybciej a na tym szkoleniu 3 dni siedzenia to straszne będzie i do tego jeszcze ból.

Dobra założyłam nowy wąteczek :happy2: Jest w wątku Przyszłe mamy i nazywa się Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :-) Teraz trzeba się sprężyć, nie ma bata :p

Mój mąż mi się oświadczył w górach nad morskim okiem i też nie miałąm bladego pojęcia, późnie poszliśmy na kolacje do bacówki i grała specjalnie dla mnie kapela góralska :-) Miał problem z pierściąkiem bo mi się tylko jeden jedyny z Apartu podobał, nie taki jak to wszytskie zaręczynowe ala Kruk z jednym oczkiem, chciałam inny niż wszytskie, a że mam rozmiar 9,5 palca, to musiał być z Poznania sprowadzany. Pierścionek z białego złota i obrączki też, bo oboje nie lubimy żółtego. Obrączki też mamy inne niż inni, bo są matowe i całe posiekane takie, w miare wąskie tylko boki są lekko świecące :)

Agacynda my z Pawłem rok bylismy ze sobą jak się oświadczył, w grudniu a w sierpniu już małżeństwem będziemy 4 lata. Ale byliśm =y tak pewni siebie, że tylko my sie liczylismy i tak jest do teraz.

Leci ten czas niesamowicie sama zobaczysz jak będzie dzidzia bo to wtedy się najbardziej odczuwa jak cza leci
Anie u nas było i jest podobnie 25 kwietnia zaczęliśmy być razem 29 października mi sie oświadczył na początku kwietnia kolejnego roku już staraliśmy sie o oliwke i tak już szło po kolei

Ostatnia edycja:
Kropka super ! ja bym chciała żeby mi się oświadczył nietypowo w życiu codziennym... np wieszając pranie... ;-) ja też mam pierścionek wybrany i obrączki też ale w tym momencie już mi obojętne co to za pierścionek, byleby od Niego :-)

Anke tylko pozazdrościć.

Basia tej Dzidzi to ja się doczekać nie mogę!!

Kropka to super miałaś oświadczyny.
Jak ten czas leci jeju . Dzisiaj oglądałam z Oliwka nagrania z tamtego roku jak zaczyna mówić i sie zapytał: czemu tak dziwnie mówila. Jakie to super takie filmiki. Słodkie, pierwsze słowa, kroki, zabawy..ehh jak to leci teraz już taka dziewczyneczka się zrobiła, panna a wcześnie to taka dzidzia.

reklama
Uciekam spać dziewczyny bo jutra znowu od rana kierunek przedszkole-praca pozniej sklep i dom. A ledwo wstaje od rana nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie mialam, ze nie moglam wstac budze sie gorzej zmeczona niz sie kladlam. Papapa. Do jutra od 8 do 16 :p. Buzka.

Do góry