reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu współczuje. nienawidzę tego uczucia kiedy chcesz spac w nocy a tylko kręcisz się z boku na bok. Brzuszek zaczyna mnie bolec od czasu do czasu i krzyz oznaki @ jak nic :-) ale troszke mnie to cieszy będę mogła zacząć nowy cykl:tak:

hej witam po dłuzszej nieobecności, wróciłam właśnie z urlopu i oczyściłam się troszeczkę i wracam z nową energią:-) o niczym innym nie myśle tylko o tym ze już teraz chcę mieć dziecko- to bardzo naiwne ale tak mam!! moja bliska koleżanka urodziła właśnie dziewczynkę,chce ją przepytać co i jak ale wiem ze muszę poczekać bo pewnie ma całe rece roboty:-Dmuszę się też troszke pohamować bo jak widzę małe dziecko to mam rogala na twarzy:-Da to wygląda trochę dziwnie wstdzę sie tych uczuć macierzyńskich

Hej, wróciłam z kościoła i znowu pada deszcz, coś mamy pecha w tym tygodniu, co wychodzimy to zaczyna padać, a przecież w weekend przeważa słońce haha.
Mnie brzuch już od dobrych 3-4 dni boli.
Goko grunt to pozytywne myślenie!!!
Mynia mi się to raczej nie zdarza, ja może ze dwa razy w życiu miałam tak, że nie mogłam zasnąć i czasami sobie nawet myślę, że chciałabym czasami poleżeć w łóżku i nie spać, a ja tylko widzę poduszkę i już prawie śpie, mój mąż się ze mnie nabija, że potrafię zasnąć kładąc głowę na poduszkę i w dodatku w połowie zdania.

Hej, wróciłam z kościoła i znowu pada deszcz, coś mamy pecha w tym tygodniu, co wychodzimy to zaczyna padać, a przecież w weekend przeważa słońce haha.
Mnie brzuch już od dobrych 3-4 dni boli.
Goko grunt to pozytywne myślenie!!!
Mynia mi się to raczej nie zdarza, ja może ze dwa razy w życiu miałam tak, że nie mogłam zasnąć i czasami sobie nawet myślę, że chciałabym czasami poleżeć w łóżku i nie spać, a ja tylko widzę poduszkę i już prawie śpie, mój mąż się ze mnie nabija, że potrafię zasnąć kładąc głowę na poduszkę i w dodatku w połowie zdania.

Ja ogólnie na bezsenność też nie cierpię zazwyczaj ale teraz to po prostu co się kładę w nocy to mnie kaszel dusi...:( Już płakać mi się chce. Od tego kaszlu boli mnie głowa, brzuch, wszystko... I jakoś lepiej mi się nie robi... Kolejny tydzień spędzę w domu

a powiedzcie mi czy jak Was przed okresem bolą piersi to dwie na raz czy pojedynczo??
I co to znaczy że Was bolą?puchną, kują, ciągną, czy jak??
Bo dla mnie ból piersi to nowe odkrycie od kilku cykli, ale zazwyczaj raz jedna raz druga mnie boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry