reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale śmieszne jest to, że kiedyś moim jedynym objawem przed okresem był ból brzucha a im więcej obserwuję siebie i czytam o innych tym więcej mi sie objawów pojawia, mam nadzieję że to nie jest jakaś autosugestia bo by to znaczyło że nie jest ze mną najlepiej.
Ale raczej mam wrażenie, że to wszystko mi się pojawia od momentu odstawienia tabletek i że się nasila, aż się boję jakie objawy @ będę miała za miesiąc.

reklama
Czesc dziewczynki , mój M znowu wyjechał do piątku jesteśmy same, ale co zrobić robi to dla naszego wspólnego dobra
ale wykorzystałam wekend po całości, hehe zobaczymy co z tego będzie mam nadzieje że wkoncu tempka skoczy do góry jestem otatnio przemęczona więc moze dlatego mi tak skacze ,
kurcze mam nadzieje tylko ze owu byla bo jak cykl bez owu na clo to mogą byc torbiele,
trzymajcie kciuki
Goko gratuluje tak strasznie sie ciesze
a co z resztą dziewczyn juz chyba z 5 powinno miec albo wredną @ albo ukochane dwie kreski

hahahaha Basia nie mogę z Ciebie i Twoich stojących sutków hahahaha widzę, że dzisiaj humor Cię nie opuszcza :-):-)

Hmm co ja robiłam... :-P no mój A wymyśla nowe kolory, więc z racji tego, że zawsze jestem chętna, to zrobił mi nowy, ciemniejszy, prawie czarny ale mogłabym go porównać raczej to bakłażana... no może ciemniejszy... ale z domieszką jakiegoś pigmentu fioletowego... ten to jak się weźmie za cudowanie to nikomu nie jestem w stanie powiedzieć co to za kolor, mogę po numerkach : 4.0, 4 NS, 4.001 i brunet violet. i coś jeszcze chyba było...

Ty sie nie śmiej bo mi naprawdę stoją i to jest tak wkurzajace bo to wręcz nie komfortowe :-D
No to musi fajnie wyglądać sama kiedyś miałam ciemne włosy a w słońcu ładny bordo wpadał a potem fiolet ostatnio zastanawiałam sie czy nie wrócić do tych odcieni :-)

No ja nie wiem jeszcze jak w słońcu wygląda, ale w lustrze rewelacja. W końcu wróciłam do odcienia, w którym czuję się rewelacyjnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry