Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sihaya nie wiem co myśleć. Piersi miękkie przed @ zawsze trochę twardnieją nawet jeśli nie bolą. Zatestuję jutro albo pojutrze. Zaczęłam mysleć nad betą ona 13 dni po owulce chyba rozwiałaby wszelkie wątpliwości...
no myślę Sailor że u Ciebie beta dałaby już teraz 100% wynik.
My tu wczoraj rozważałyśmy kiedy testować, a u mnie pewnie nawet nie dojdzie do testowania
Ja cierpliwie czekam, póki co mam tyle spraw na głowie w pracy że nawet nie mam czasu się nad tym zastanawiać, ale brzuch mnie już wczoraj jak na @ bolał, więc domyślam się że góra za dwa dni przyjdzie.
no to może idź, będziesz spokojniejsza, a z drugiej strony w przeciągu dwóch dni sprawa sama powinna się rozwiązać, albo @, albo pozytywny test.
Bo ja to jeszcze mam czas.
Sailor beta myślę już by wyszła... a z tempką o tyle jest dobrze, że póki co nie spadła poniżej podstawowej. Może jutro się jeszcze podniesie zobaczysz jaka jutro będzie temp i wtedy zdecyduj