reklama

Staranka od stycznia 2012.

oj dziewczyny &&& zeby jednak @ nie przyszła :)

kupiłam sobie testy owu w aptece, normalnie oszaleje chyba przez ten tydzien,,, jeszcze nie wiem na dodatek ilu dniowy bede miec cykl w ogole ;/ wiec nie wiem kiedy mam liczyć na owu, ale podejrzewam ze w poniedziałek bedzie

reklama
no zbliżają się, zbliżają heheh mój mąż już tylko podpytuje kiedy i kiedy hihi.. wczoraj były intensywne ćwiczenia praktyczne przed działaniami hahaha:D
no właśnie.. bo nie wiem jak Wy macie... ale na mnie przytulanki działają zbawiennie przy bólu głowy:] a że wczoraj miałam dzień kwadratowej głowy i humor z muchami w nosie to mąż postanowił stanąć na wysokości zadania, tak że ból minął a i humor się polepszył hehe:)
i tym sposobem u nas nie ma czegoś takiego jak "kochanie nie dziś głowa mnie boli" tylko wręcz przeciwnie hehe; lepiej się to sprawdza niż ibuprom:D

a co do dni płodnych jeszcze, to testy owu w aptece sobie kupiłam, mam jeszcze te z allegro to od pojutrza testuje:)

Królewno też bym chciała czekać na owu bo nie czuje się ciążowo :-) zrobiłam sikańca...negatyw kurcze felek i z porannego moczu bo nie byłam jeszcze z rana od pobudki dopiero teraz...hmmm możliwe żeby 13 dpo był negatyw...chyba nie...

sihaya: a który masz dzis dzien cyklu? a powiedz mi jeszcze jakie testy z apteki kupiłaś? bo ja mam jakieć acon lh i tam jest ze jak mam 28,29 dni cykl, to ze juz 9 dni po @ mam testować, a na innych testach kiedys wyczytałam ze dopiero 12 dnia przy 28dniowych cyklach i zgłupiałam, bo nie wiem czego mam słuchac ;/

Królewno też bym chciała czekać na owu bo nie czuje się ciążowo :-) zrobiłam sikańca...negatyw kurcze felek i z porannego moczu bo nie byłam jeszcze z rana od pobudki dopiero teraz...hmmm możliwe żeby 13 dpo był negatyw...chyba nie...

ja w pierwszej ciąży robiłam test jakoś 3 dni po spodziewanej @ był negatyw, dopiero chyba tydzien poźmniej zrobiłam i były II kreski, a oba były z porannego moczu więc wiesz, to jest mozliwe :P

wydaje mi się, że powinnaś robić zgodnie z instrukcją od danych testów:) ale rzeczywiście to dziwne, że tak wcześnie "każą" zaczynać...
ja mam LH-TEST; dziś 12 dc.

No i się poryczałam... nie wiem co się dzieje ja nigdy prawie nie płaczę, raczej odreagowuję później. Mój m prawie cały zeszły tydzień był w delegacji wrócił w piątek i jutro znowu go zmusili żeby jechał nie chce ale musi. Znowu wróci w piątek. Kurczę nie chcę wyć buuu

reklama
ja też używam tych LH-Test i u mnie się sprawdzają.
Sailor, jeszcze cierpliwości kiedys tu dziewczyny wysyłały artykuły w których dopiero po 23 dniach od owulacji test ciążowy wychodził pozytywnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry