reklama

Staranka od stycznia 2012.

królewno ale masz ładną foteczką w avatarku. Mnie w tym cyklu na testy owul poszło 2 opakowania bo też nie wiedziałam kiedy owul i czy nie przegapię zaczełam 1o dc

reklama
ja sie chyba wstrzymam, niby tam jest 9 dnia, czyli jutro, ale moze zaczne od 10 robic ;p no nie wiem ;d

aaa nie moge sie na avatar zdecydowac ;d hyhy

Cześć dziewczyny
sailoor idź na betę będzie pewna sikacze czasem zawodzą,

u mnie pojawił się biały gęsty śluz i bardzo go mało narazie, jajniki mnie bolą obydwa naraz i kurcze musze spodnie odpinać, dziś idę do ginka powie mi czy owu była i może mniej więcej kiedy,
jesli pojawił się biały śluz to już oznaka dni niepłodnych prawda?

ja chyba na tepkę nie mogę liczyć pokaże dziś wykres lekarzowi ale on jest przeciwny mierzeniu tempki nie wiem czemu, jakoś uważa że trzeba prowadzić bardzo stabilny spokojny tryb życia żeby można było coś wywnioskować,
jak narazie z mojego wykresu to jak byk wynika że owulacji wogóle nie było.... a przeciez po clo miałam za każdym razem...
tepka mi sie niby podniosła ale obudziłam się z lejącym katarem z nosa i lekkim bólem gardła więc d... blada z tą tempką!

mgielko moja ukochana ciocia dwa razy zaszła przy cyklach bez skoku temp...i może coś prawdy w tym jest co mmówi twój lekarz bo przeciez stres nerwy powoduje budznie w nocy możemy tego nawet nie pamiętać...

reklama
Jak nakrótszy cykl masz ok 28 dni to nie ma sensu robić wcześniej niz 10

no tak miałam, a teraz mam tą luteine brac od 16 dnia, przez 10 dni i po dwóch dniach powinien byc okres, więc wychodziłoby na to ze powinnam miec 30 dni cykl, tak mi lekarka mówiła, ale nie wiadomo jak ma sie do tego owulacja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry