reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczęta. Widzę, że temat testów owulacyjnych znowu podniesiony. Zastanawiam się cały czas czy nie kupić tych z apteki... bo miałam tylko te z allegro i są do... bani

Cześć dziewczęta. Widzę, że temat testów owulacyjnych znowu podniesiony. Zastanawiam się cały czas czy nie kupić tych z apteki... bo miałam tylko te z allegro i są do... bani

Mynia ja czytałam duzo o tych testach z allegro i duzo osób ich nie poleca, ale są tez osoby co normalnie działałay
niby są tansze, ale jak chce miec pewnosc to juz wole wydac troche więcej ;/

mi te z allegro nie pokazały owulacji
a wiecie co przeczytałam że skok teperatury jest po owulacji nie w jej trakcie jakiś lekarz tak napisał, co o tym sądzicie ja myślałam że w trakcie bo u mnie na wykresie są dwa takie skoki
niewielkie bo niewielkie ale czas pokaże co dalej a poza tym miałam clo więc mogło pęknąć więcej niż jeden pęcherzyk
a testty też polecam LH takie w biało niebieskim opakowaniu , z apteki u mnie za 27 , 5 sztuk i też pokazały co widać na wykresie haha
tylko dziś sie dowiem co pokazały
:-)

Ja to samo, zarzuciłam te z allegro robiłam równocześnie te z allegro i z apteki LH test i te z allegro mi nigdy tej drugiej kreski nie pokazały mocniejszej od testowej, a te z apteki dwa dni z rzędu, więc chyab sa po prostu bardziej czułe.

mgiełka bo skok temp niby powinien byc po owu, tak przynajmniej doczytałam w tej broszurce, albo źle cos przeczytałam :|:}

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry