• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć dziewczęta. Widzę, że temat testów owulacyjnych znowu podniesiony. Zastanawiam się cały czas czy nie kupić tych z apteki... bo miałam tylko te z allegro i są do... bani

Cześć dziewczęta. Widzę, że temat testów owulacyjnych znowu podniesiony. Zastanawiam się cały czas czy nie kupić tych z apteki... bo miałam tylko te z allegro i są do... bani

Mynia ja czytałam duzo o tych testach z allegro i duzo osób ich nie poleca, ale są tez osoby co normalnie działałay
niby są tansze, ale jak chce miec pewnosc to juz wole wydac troche więcej ;/

mi te z allegro nie pokazały owulacji
a wiecie co przeczytałam że skok teperatury jest po owulacji nie w jej trakcie jakiś lekarz tak napisał, co o tym sądzicie ja myślałam że w trakcie bo u mnie na wykresie są dwa takie skoki
niewielkie bo niewielkie ale czas pokaże co dalej a poza tym miałam clo więc mogło pęknąć więcej niż jeden pęcherzyk
a testty też polecam LH takie w biało niebieskim opakowaniu , z apteki u mnie za 27 , 5 sztuk i też pokazały co widać na wykresie haha
tylko dziś sie dowiem co pokazały
:-)

Ja to samo, zarzuciłam te z allegro robiłam równocześnie te z allegro i z apteki LH test i te z allegro mi nigdy tej drugiej kreski nie pokazały mocniejszej od testowej, a te z apteki dwa dni z rzędu, więc chyab sa po prostu bardziej czułe.

mgiełka bo skok temp niby powinien byc po owu, tak przynajmniej doczytałam w tej broszurce, albo źle cos przeczytałam :|:}

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry