reklama

Staranka od stycznia 2012.

ewitka27 ja służe pomocą... staramy się już od ponad roku i na razie nic. mam rozne chwile, ale teraz akurat lepsza :) mierze temperaturę i mam już chyba te wszystkie wyliczenia w malym palcu, hehe (zaden powod do dumy..) kliknelam na to co napisala josi "http://ovufriend.pl/?code=apofyco" i wyglada to b fajnie. Sprawdz moze jeszcze dziala ten link.

Pozdrawiam wszystkie staraczki :)"

reklama
Hej dziewczyny witam nowe
a ja po wizycie u gina piękna owulacja była z prawego jajnika około 3-4 dni temu endometrium 12,5 mm ponoć idealne tylko jedyny mój problem że mąż na wyjeździe i przytulanka były w srode i dopiero w sobote czyli jak według lekarza d...pa blada bo według niego owu była czwartek a najprawdopodobniej piątek, ehhh sutki mnie zaczęły boleć
aha i nie kazał mi tempki mierzyć powiedział że jeżeli już to testy owu ale tempka to oj złe miał zdanie ale chyba i tak pomierze tylko bardziej na luzie narazie to mnie podbrzusze boli ciągnie w dół, a musze spojrzeć czy mi się termin @ nie zmienił według tego kiedy była owulka , i od dziś mnie sutki bolą coś kurde zawczesnie na objaw @
ja chora katar oczy załzawione ehhh wiec zmykam spac
czy ktos widzial listę? jutro was nadrobie dziś już nie mam mocy

mgiełka... a ja nadal wierzę, że jednak udało się Wam w tym cyklu :tak:

witam nowe dziewczyny :-)

sailor_moon... co tam? w końcu zdecydowałaś się na betę? trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&& aby to badanie tylko potwierdziło dobrą nowinę...

bzibziok... rozumiem, że jesteś twarda i do soboty testu nie robisz???

faktycznie coś tu dzisiaj spokojnie :szok:

ja dopiero odpoczywam :)))
spedziłam miło czas na ogródeczku uwielbiam na nim siedziec siac plewic poezja a potem z meżem pojechalismy nad morze on na rybki a ja na zachód słonca rewelka
Wiem że to juz głupie ale standardowo ide jesc bo strasznie zgłodniałam :-D:zawstydzona/y: i pije sobie drineczka na rozluźnienie :)

a tak w ogóle to jestem Monia :-) nie wiem skąd mi się to goko wzięło w 2010 :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry