reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czesc dziewczyny, od jakiegos czasu czytam wasze posty i jakbym widziala w nich swoja historie...ale nie o tym chcialam pisac.... Mam do rozdania wejściówki do bardzo fajnego portalu dla starających się (jest jeszcze zamknięty dostęp tylko z zaproszeniami) - swietna rzecz, mozna tam sprawdzic czy cykle sa prawidlowe i czy wogole jest owulacja. Na bazie podanych codziennie informacji system wyznacza tez dni plodne itp. Poza tym jest duzo dobrych informacji o staraniu sie o dziecko.
Mam tylko 15 zaproszen – niestety kto pierwszy ten lepszy...po 15 rejestracjach link przestaje dzialac.
http://ovufriend.pl/?code=apofyco

Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

reklama
goko GRATULACJE!!!! TAK SIĘ CIESZĘ TWOJĄ FASOLEŃKĄ!!!!:-) NARESZCIE SIĘ WSZYSTKIM HUMOR POPRAWI PO TWOJEJ WIADOOŚCI. TRZYMAM &&&& ŻEBY WSZYSTKO BYŁO OK;-)
witam również wszystkie nowe dziewczyny.
u mnie dziś pogoda bardzo ładna. aż chce się życ, a mi apetyt przy @ tak dopisuje, że szok sama przechodzę. zawsze jadłam wiecej przed. ale nie w trakcie i nie tyle:szok:
muszę się za odchudzanie wziaśc bo końcem czerwca idę na weselko a sukienki zadnej nie mam...
aniulas życzę owocnych staranek i żeby Ci się udalo zafasolkowac w tym terminie. też miałam takie mysli....ze jak zajdę w miesiącu x to urodzę w miesiacu y... i teraz to dopiero czuję jaka głupia byłam myślac, ze to od tak się uda...eh... oby Tobie się powiodło;-)
patrzyłam na tą listę z terminami @ i przeciez już dużo dziewczyn jest po terminie a tu żadnych wiadomości:szok: chyba nas nie libią juz:-D

Hej dziewczyny :) Ja tylko na chwilkę :( Daje znak, że żyje i @ się dzisiaj skończyła :-)

Nie będę was czytać, bo dnia by mi nie starczyło. Coś mimignęło, że Goko w ciąży, Agacynda zmieniła kolorek włosów, a Czarni chudzinka znowu ma apetyt za trzech hahaha :-):-):-) Jak ja bym tak chciała...

Goko gratulacje oczywiście i żeby z ciąża było ok i dzidziuś rósł jak na drożdżach :) Czy ktoś jeszcze ma jakieś dobre nowiny czy tylko Goko?

Ja mam mase roboty masakra, dlatego jak mówiłam, będę wpadać od czasu do czasu.

A i dla przypomnienia wątek dla naszych zaciażonych wąteczek w PRZYSZŁE MAMY-----> SPEŁNIONE ZACIĄŻONE STARACZKI OD STYCZNIA 2012

aniulas myślałam zupełnie tak jak ty. też chcieliśmy zacząć w czerwcu albo w lipcu staranka, ale jakoś zaczęliśmy wcześniej i już proszę 3 cykle i nic. Zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną ale teraz to już mi bez różnicy. Marzę o córeczce... Mam upatrzony wózek i mebelki - i bez sensu :( Dobra, mam dziś kiepski humor i wszystko jest dla mnie bez sensu:( Mam nadzieję, że Wam uda się za pierwszym razem.

Jutro idę do lek. rodzinnego podpytać co z tą szczepionką na żółtaczkę, jak się zaszczepię to staranka mi się przesuną.

aniulas myślałam zupełnie tak jak ty. też chcieliśmy zacząć w czerwcu albo w lipcu staranka, ale jakoś zaczęliśmy wcześniej i już proszę 3 cykle i nic. Zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną ale teraz to już mi bez różnicy. Marzę o córeczce... Mam upatrzony wózek i mebelki - i bez sensu :( Dobra, mam dziś kiepski humor i wszystko jest dla mnie bez sensu:( Mam nadzieję, że Wam uda się za pierwszym razem.

Jutro idę do lek. rodzinnego podpytać co z tą szczepionką na żółtaczkę, jak się zaszczepię to staranka mi się przesuną.

Czesc... ja sie ne szczepiłam na nic. Jak byłam w styczniu u lek. ginekolog. to powiedziała mi ze ona tez dopiero co była w ciazy i te wszytskie badania sa zbedne. Nalezy zrobic podstawowe i sprawdzic czy wszytsko jest ogolnie ok. Pytłam o toksoplzmoze powiedziala ze to niekonieczne. Na zółtaczke byłam szczepiona w szkole.Ale teraz dopadl mnie inny problem. Otóz robiłam juz jakiś czas temu badani grupy krwi i wyszedł mi jakiś dziwny wynik. grupa Brh+ DCCeeK-, obecne alloprzeciwciała anty E. I jak własnie zadzowniłam do pracowni badań serologicznych, pani poinformowała mnie ze trzeba miec na uwadze ten wynik w czasie transfizji jak i w ciązy, bo on odpowiada za konflokt serologiczny, wiem ze moj maz ma Orh+, powiedziała ze to nie ma znaczenia, bo i tak będzie, więc trzeba tylko sie badać i powiedziec o tym lekarzowi... Juz płakać mi sie chce że to wszystko na nic....

reklama
aniulkas kochana, nie nastawiaj się tak negatywnie! Może po prostu obie przesadzamy:) Ja z tymi szczepieniami, ty z wynikami... Staranka jeszcze przed Wami, widzę że też to wszystko bardzo przeżywasz, ale spokojnie wszystko będzie dobrze! Będziesz pod opieką lekarzy i na pewno nie pozwolą, żeby było coś nie tak.

A co do tych badań przed zajściem w ciążę, to w sumie mój lekarz powiedział to samo co twoja pani doktor. Więc coś w tym musi być :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry