reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myslałam tylko że jak się dowiem że już nam się udało zacznę brać mum omega- koszt ponad 50 zł. Tylko to 3 miesiace sie bierze bo w femibion2 jest juz w składzie.
Zbliża się już maj może którejś uda się zajśc w czasie dni wolnych- na luzie. Trzymam kciuki :)

reklama
Witajcie dziewczyny :)

Jeśli można to się dołączę do Waszego wątku :) Staram się już od jakiegoś czasu (10 cykl), ale mam nadzieję, że ten rok będzie dla mnie owocny :-) i zajdę wreszcie w upragnioną ciążę.

Z tego cozauważyłam po znajomych to im bardziej chcą tym bardziej nie moga... Mówią że to jakaś blokada organizmu... Znajoma znajomej... zaszła w ciąże kiedy zaadoptowała dziecko...

Dziękuję za tak miłe przywitanie :)

Ja jestem 4,5 roku po ślubie, o dzidzię staramy się już jakieś 1,5 roku ale tak na serio to niecały rok. Miałam robione HSG, mąż robił badanie nasienia i wszystkie wyniki prawidłowe. Lekarz powiedział, że z takimi wynikami to już dawno powinniśmy mieć dzidziusia. Dostałam teraz skierowanie na prolaktynę, ale zrobię ją dopiero za kilka dni, bo teraz płodniaki i staranka pełną parą :)

Z chęcią dopiszę się do Waszej listy tylko nie mogę jej namierzyć :) Na której stronie ją znajdę?

hej Dziewczyny

jak was zostawić na wieczór i pół rana to nie można się przekopać przez morze postów.

Ja mam dziś w planach zmienić kolor włosów zobaczę jak mama przyjdzie czy zostanie z moim rozrabiaką i czy moja kochana Renia nie będzie miała klientów.

Obiecuję nadrobić wasze pościki wieczorem

Dziewczyny trzymać kciuki bym za dwa miesiące dołączyła do aktywnych staraczek;-):laugh2:

W końcu świeci słoneczko

Zmykam buziaki i miłego popołudnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry