reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobrym środkiem wspomagającym jakość śluzu jest też magnez. Można go zażywać przez cały cykl. Aby był skuteczniejszy należy go przyjmować razem z vit. B6, która wzmaga jego wchłanianie w organizmie. Magnez ma poza tym dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie: polecany jest w przypadkach nocnego skurczu mięśni wywołanego jego niedoborem, na polepszenie koncentracji no i w przypadku picia kawy, która powoduje jego wypłukiwanie z organizmu. A, że kawki czasem ciężko sobie odmówić to trzeba pamiętać o magnezie.

kwas foliwoy powinien byc zażywany w jednej talbetce dziennie bo to zaspokoaja 100% dziennej dawki
kiedys brałąm wit E ale teraz przestałam i od czasu do czasu pije witminy takie jak plusz

Jakoś dużo tych tabl.łykacie :) ja nie nawidze bracwitamin ogólnie bo zawsze zapominam :D a teraz pilnuje łykania... Dlatego myslałam ze femibion ktory ma prawie wszytsko i wieksza dawke kwasu foliowego i jod i witaminy ze wystarczy. ...Narazie dopuki jeszcze mamy w planach biore echinacee i czosnek w zwiazku z tym ze średio co 2 miesiace chorowałamw tamtym roku :( jak narazie odpukać :) od lutego po zapaleniu ucha nic mnie nie złapało

reklama
Jakoś dużo tych tabl.łykacie :) ja nie nawidze bracwitamin ogólnie bo zawsze zapominam :D a teraz pilnuje łykania... Dlatego myslałam ze femibion ktory ma prawie wszytsko i wieksza dawke kwasu foliowego i jod i witaminy ze wystarczy.

jak dla mnie wystarczy w zupełności:) aż nadto:>
skoro bierzesz femibion natal to masz wszystko co trzeba z witamin:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry