• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dobrym środkiem wspomagającym jakość śluzu jest też magnez. Można go zażywać przez cały cykl. Aby był skuteczniejszy należy go przyjmować razem z vit. B6, która wzmaga jego wchłanianie w organizmie. Magnez ma poza tym dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie: polecany jest w przypadkach nocnego skurczu mięśni wywołanego jego niedoborem, na polepszenie koncentracji no i w przypadku picia kawy, która powoduje jego wypłukiwanie z organizmu. A, że kawki czasem ciężko sobie odmówić to trzeba pamiętać o magnezie.

kwas foliwoy powinien byc zażywany w jednej talbetce dziennie bo to zaspokoaja 100% dziennej dawki
kiedys brałąm wit E ale teraz przestałam i od czasu do czasu pije witminy takie jak plusz

Jakoś dużo tych tabl.łykacie :) ja nie nawidze bracwitamin ogólnie bo zawsze zapominam :D a teraz pilnuje łykania... Dlatego myslałam ze femibion ktory ma prawie wszytsko i wieksza dawke kwasu foliowego i jod i witaminy ze wystarczy. ...Narazie dopuki jeszcze mamy w planach biore echinacee i czosnek w zwiazku z tym ze średio co 2 miesiace chorowałamw tamtym roku :( jak narazie odpukać :) od lutego po zapaleniu ucha nic mnie nie złapało

reklama
Jakoś dużo tych tabl.łykacie :) ja nie nawidze bracwitamin ogólnie bo zawsze zapominam :D a teraz pilnuje łykania... Dlatego myslałam ze femibion ktory ma prawie wszytsko i wieksza dawke kwasu foliowego i jod i witaminy ze wystarczy.

jak dla mnie wystarczy w zupełności:) aż nadto:>
skoro bierzesz femibion natal to masz wszystko co trzeba z witamin:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry