reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wydaje mi się jednak, że fasolki nie ma bo piersi mam miekkie. Miałam nadzieję na szybką @ po duphastonie jesli się nie udało a tu się wlecze.

Czarni ja zawsze mam taką niska tempke

Ja też mam takie niskie temperatury. Właśnie z koleżankami z pracy kawę piłyśmy i oczywiście wszystkie juz mają dzieci + jedna w ciąży, no i jak zwykle pytanie, a Ty kiedy???jak ja tego nienawidzę, jak ja sama bym chciała wiedzieć!!
I tak mi się sennie zrobiło, chyba coś ciśnienie spadło.
Poczekaj jeszcze Sailor z tą betą szkoda pieniędzy, jak Ci jutro pójdzie w górę to wtedy zrób.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo i podtrzymanie na duchu bo tak się miotam i nie wiem co robić wezmę na wstrzymanie :-) oby sie udało wyluzować bo oszalec mozna jak sie człowiek wsłu****e i wpatruje w kazdy najmniejszy objaw.

:)
Ciagle myślę o maleństwie i pierwszym staraniu z mężem. Chociaż jest on mi najbliższą osobą i on tylko wie ze tego naprawdę pragnę, czasem boje się ze może jednak się rozmyśli. Zapewnia mnie że na pewno będziemy miećmaluszka i już niedługo ten czas przyjdzie. Ale jak wy tu piszecie ze moze nam sie nie udac to już płakać mi się chce. Mówi bym nie myślała i się nie przejmowałą bo przyjdzie ten czas i sie uda wszytsko. Ale w przeciwieństwie od facetów my kobiety wolimy martwić się na zapas :( Choć jeszcze nie próbowaliśmy to już się martwię. Tak jak bym przeczówała :(

A powiedzcie mi jakie witaminy bierzecie? Ja byałam Falvit, ale zminiłam po 2 miesiacach na femibion natal 1. Zastanawiałam się nad dodatkowymi witaminami mumomega? Czy ktoraś to stosowała razem z Femibion?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry