• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wydaje mi się jednak, że fasolki nie ma bo piersi mam miekkie. Miałam nadzieję na szybką @ po duphastonie jesli się nie udało a tu się wlecze.

Czarni ja zawsze mam taką niska tempke

Ja też mam takie niskie temperatury. Właśnie z koleżankami z pracy kawę piłyśmy i oczywiście wszystkie juz mają dzieci + jedna w ciąży, no i jak zwykle pytanie, a Ty kiedy???jak ja tego nienawidzę, jak ja sama bym chciała wiedzieć!!
I tak mi się sennie zrobiło, chyba coś ciśnienie spadło.
Poczekaj jeszcze Sailor z tą betą szkoda pieniędzy, jak Ci jutro pójdzie w górę to wtedy zrób.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo i podtrzymanie na duchu bo tak się miotam i nie wiem co robić wezmę na wstrzymanie :-) oby sie udało wyluzować bo oszalec mozna jak sie człowiek wsłu****e i wpatruje w kazdy najmniejszy objaw.

:)
Ciagle myślę o maleństwie i pierwszym staraniu z mężem. Chociaż jest on mi najbliższą osobą i on tylko wie ze tego naprawdę pragnę, czasem boje się ze może jednak się rozmyśli. Zapewnia mnie że na pewno będziemy miećmaluszka i już niedługo ten czas przyjdzie. Ale jak wy tu piszecie ze moze nam sie nie udac to już płakać mi się chce. Mówi bym nie myślała i się nie przejmowałą bo przyjdzie ten czas i sie uda wszytsko. Ale w przeciwieństwie od facetów my kobiety wolimy martwić się na zapas :( Choć jeszcze nie próbowaliśmy to już się martwię. Tak jak bym przeczówała :(

A powiedzcie mi jakie witaminy bierzecie? Ja byałam Falvit, ale zminiłam po 2 miesiacach na femibion natal 1. Zastanawiałam się nad dodatkowymi witaminami mumomega? Czy ktoraś to stosowała razem z Femibion?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry