Josi
Zaciekawiona BB
Josi jak bardzo orientujesz sie w tym OvuFriend.pl? Pewnie jak wysylasz link zapraszajacy to bardzozatem mam pytanie - czy moge wpisac cykle w przeszlosci, to znaczy jesli pisalam sobie cykle na kartce to moge je uzupelnic wstecz?
system zaznaczyl mi owulacje i zinerpretowal moj cyklnapisal mi ze moja faza lutealna jest za krotka? czy ktos wie co to oznacza? to znaczy wiem ze to jest odleglosc pomiedzy owulacja a miesziaczką, ale nie wiem co to moze oznaczac, troszke sie wystraszylam...
Xoxo możesz cykle uzupełnić wstecz, ale bez temperatur, to znaczy takie dane jak: data rozpoczęcia/ zakończenia cyklu, termin owulacji jesli znasz, bo np. mierzyłaś temperaturę (zajrzyj do Ustawien / cykle). System bierze wszystkie te informacje pod uwage przy wyliczaniu dni płodnych i terminu owulacji w przyszłych cyklach. Dobrze jeśli masz te dane, to na pewno otrzymasz bardziej wiarygodne informacje na temat swojej płodnosci. Po wpisaniu tych danych możesz zobaczyć również swoje statystyki dla wpisanych cykli, np średnią długość fazy lutealnej, średni dzień owulacji itp. Powodzenia!

już mam wszystko wypatrzone
wiem że głupia jestem, ale się oprzec nie mogłam... też chcę dwie II!!!!!!!! i jak tu nie myślec ciągle o dzidziusiu
na razie tylko sie przyglądam hmm ale boje sie dotykać...dziwne takie uczucie jakby nie dla psa kiełbasa
muszę być cierpliwa, wszystkie musimy:-) w końcu sie uda!!