Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Margotko a jaką masz pracę co porabiasz? :-) Ja się dzisiaj lenię wolne mam jutro zaczynam 4 dniowy maraton

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ponoc nie nalezy kierowac sie kluciem jajnikow, poniewaz bol moze byc zarowno przed owulacja jak w trakcie jak tez po. A wiadomo ze po to juz za poznoAnke: czemu jeszcze nie testowałas? jak tak długo po terminie to test powinien juz wyjść wiarygodny
mi sie wreszcie udało normalnie temperature zmierzyć hahaale cos mi sie stało z termometrem bo mierzy mierzył mierzyl i nie pikal, ale temp juz nie rosła
no spoko, mam nadzieje ze owu bedzie jakoś w poniedziałek
a powiedzcie kiedy najlepiej sie starać ? przed owu codziennie? i po owu jeden dzien? to jest szansa czy inaczej ?
a bolą was jajniki przed owu?
Margotko a jaką masz pracę co porabiasz? :-) Ja się dzisiaj lenię wolne mam jutro zaczynam 4 dniowy maraton![]()
Czesc dziewczyny, od jakiegos czasu czytam wasze posty i jakbym widziala w nich swoja historie...ale nie o tym chcialam pisac.... Mam do rozdania wejściówki do bardzo fajnego portalu dla starających się (jest jeszcze zamknięty dostęp tylko z zaproszeniami) - swietna rzecz, mozna tam sprawdzic czy cykle sa prawidlowe i czy wogole jest owulacja. Na bazie podanych codziennie informacji system wyznacza tez dni plodne itp. Poza tym jest duzo dobrych informacji o staraniu sie o dziecko.
Mam tylko 15 zaproszen – niestety kto pierwszy ten lepszy...po 15 rejestracjach link przestaje dzialac.
http://ovufriend.pl/?code=apofyco
Pozdrawiam wszystkie staraczki![]()
Josi jak bardzo orientujesz sie w tym OvuFriend.pl? Pewnie jak wysylasz link zapraszajacy to bardzozatem mam pytanie - czy moge wpisac cykle w przeszlosci, to znaczy jesli pisalam sobie cykle na kartce to moge je uzupelnic wstecz?
system zaznaczyl mi owulacje i zinerpretowal moj cyklnapisal mi ze moja faza lutealna jest za krotka? czy ktos wie co to oznacza? to znaczy wiem ze to jest odleglosc pomiedzy owulacja a miesziaczką, ale nie wiem co to moze oznaczac, troszke sie wystraszylam...