reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
oj syneczki piekny brzusio gratuluje
Czarni gratuluje a to rocznica ślubu czy bycia parą ? nam ślubu minie 29 września 5 lat i dziś wylukałam na kartkach w księgarni że to będzie rocznica drewniana hihi powiem mężowi żeby mi kupił stolnice ;-)a u nas 12 maja minie 7 jak jesteśmy razem pobraliśmy się dwa i pół roku po ślubie
kurcze mój kochany drugiego maja kończy 30tkę zakazał prezentów kupowanych wiecie z tych oszczędnych poza tym lada dzień podpisujemy umowę kupna domku pod Wawą więc będzie sie działo jeśli chodzi o finanse i już mi trąbi: oszczędzać , oszczędzać hehe

a poza tym to przyszłam do pracy i ciągnie mnie w dole brzucha jajniki bolą obydwa ,i mam jakiś dziwny smak w buzi ale to może być od przeziębienia,
już oczami wyobraźni widziałam jak 2 maja robie test wychodzą dwie kreski i daje męzowi w prezencie na 30 tkę eeehhhhhh pomarzyć można co nie, szkoda że szanse niewielkie właściwie prawie żadne , ale trudno będe robić dalej testy owu i jeździć do męża , teraz nam będzie ciezko jak tylko w wekendy sie widzimy
kto dziś testuje? jejku jak ja chce dobrych wieści

syneczki oo jaki brzusio :D ja miałam połowe mniejszy jak rodziłam :P ehh fajnie byłoby taki miec <marzy> :D

Czarni gratulacje :D
ja za tydzien mam 2 rocznice :D

wiecie co ile sie złaziłam szukając tych LH testów, byłam chyba w 6 aptekach ;[;[;[
nie wkurzajcie sie wrzuce wam jeszcze jedną fotkę, jak któras już robiła LH testy to oceńcie czy to pozytyw czy jeszscze nie

Syneczki piękny brzuszek :)
Czarni gratulacje ja 5 rocznicę mam 25 grudnia

kurcze dziewczyny jak mnie dzisiaj trzęsie ,a gorączki nie mam ,ale coś czuje że mnie jakis wirus łapie idę się najeść czosnku

syneczki oo jaki brzusio :D ja miałam połowe mniejszy jak rodziłam :P ehh fajnie byłoby taki miec <marzy> :D

Czarni gratulacje :D
ja za tydzien mam 2 rocznice :D

wiecie co ile sie złaziłam szukając tych LH testów, byłam chyba w 6 aptekach ;[;[;[
nie wkurzajcie sie wrzuce wam jeszcze jedną fotkę, jak któras już robiła LH testy to oceńcie czy to pozytyw czy jeszscze nie

Ja je robiłam, co prawda tylko raz ale wg. mnie jest to pozytyw. Teraz najlepiej zrób jeszcze jutro i pojutrze to będziesz wiedziała czy już po owu czy jeszcze nie.

reklama
a uświadomcie mnie ile taki monitoring moze kosztowac? narazie sie nie wybieram ale sie zastanawiałam :P

no to skoro pozytyw to co ja bede miec owu w 12 dc? ;OO
musza jakoś lubemu powiedzieć ze to jednak nie w weekend bedzi e;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry