reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Królewna, a jeszcze może być tak że masz na stałe dość wysoki poziom LH i że często Ci będą wychodziły pozytywnie te testy, wówczas w Twoim przypadku nie byłoby sensu w ich stosowaniu, czytałam że tak się zdarza

Bzibziok wiesz co w cyklu w którym jeszcze sie nie starałam, bodajże w lutym robiłam sowbie testy owu tak zeby zobaczyć jak działają, i nie zawsze miałam taką kreske, najpierw wychodziły słabe, potem mocniejsze, a na koncu znowu słabe, wiec raczej wątpie bo wtedy tez miałabym ciągle pozytyw

no mam zamiara jutro tez robic :) zobaczymy ;p musze męża namówić dzis na tulenie ;d

co za... znowu ten spam.. jak to sie zgłąsza do admina?

no własnie kolejny spam...

a z tą tempka to pewnie u każdego inaczej, eh ja juz nie wiem, troche mi to zamieszało w głowie i nie wiem co myslec :P a juz byłam taka spokojna a tu znowu :P

Królewno dokładnie tak z tą tempką. Może być owy dwa dni przed skokiem, w dniu soku lub dzień po. U każdej inaczej:)
Kinga żeby to tak było, że ochota musi być... w permanentnej ciąży bym chodziła:) Że to musi być takie trudne... znowu mój pesymizm przed @ mnie dopada...i płakać się chce bez powodu. Jak jutro będę się czułą tak jak dziś to chyba znowu w piątek powinnam pójść do lekarza... i co? Trzeci tydzień w domu? No ale muszę się wyleczyć przecież

Ja się przyłączam do prośby Królewny o napisanie czegoś o monitoringu. Jak to wygląda? To się trzeba umówić na monitoring czy tak po prostu można sobie do lekarza iść.

reklama
Ja się przyłączam do prośby Królewny o napisanie czegoś o monitoringu. Jak to wygląda? To się trzeba umówić na monitoring czy tak po prostu można sobie do lekarza iść.

noo własnie, niech któras napisze :)))

juz mam, będe teraz raportować spam :D haha nie mogłam znaleźć tego wykrzyknika :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry