reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

o rany! ale bym zjadła taką świeżo złowioną rybkę <mniam> ja to generalnie rybki uwielbiam.. a takie to mmmmm.... palce lizać;]

słyszałyście o pstrągu z girla w bieszczadzkiej miejscowości Terka? poezja! świeże,wybieracie którego chcecie, robią na waszych oczach tzn przyprawiają, grilują... mówię Wam - bajka!

reklama
Czarni ja to już rano biegałam do kibelka sprawdzać, bo myślałam, że znowu @ :szok::szok: ale nie ustało wszytsko.. A Tobie co się dzieje, że mówisz, że małpa idzie?

Asia opowiedz coś o sobie :) Czym się zajmujesz, czy masz już dzieciaczka-czki itp? ;-)

hmmm... Czarni może fałszywy alarm...

ja dziś za to rano miałam temp 36,12!! nie wiem, czy może być taka od tego że aż 1 raz wstałam w nocy?:| zwykle mam tak w graniach 36,3, 36,4...

poszłam siusiu i zobaczyłam na wkładce śluz ten meczny tyle że brązowy... jak tam sprawdziłam to widziałam niteczki krwi.... szyjka wysoka ale miekka i śluz teraz jest taki blado rózowy.... ale to za wcześnie przecież ja jeszcze nie skończylam leków brac by @ przyszłą kur*a.... co sie znowu dzieje...

Asia opowiedz coś o sobie :) Czym się zajmujesz, czy masz już dzieciaczka-czki itp? ;-)

Dziecka nie mam, nawet pół...
z mężem się znamy 4 lata, od 3 lat mieszkamy razem, we wrześniu zeszłego roku wzięliśmy ślub. W sierpniu skończę 28 lat, a zegar tik,tak. Pracuję w firmie informatycznej codziennie od 8 do 16 - nuuuda. No i tak się staramy w zasadzie od samego ślubu, teraz żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy, gdybym to ja wiedziała wcześniej, że zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa. A jak nie pracujemy i nie staramy się to żeglujemy:)

ku*wa a mi sie chce ryczec ja nigdy tego nie miałam wszystko było w pożądku... i nawet nie mogę zadzwonic do mojego lekarza.... już raz stracilam nie chce ponownie....
mynia a przy zagnieżdżeniu moze zrobic sie szyjka miekka.... :(

Dziecka nie mam, nawet pół...
z mężem się znamy 4 lata, od 3 lat mieszkamy razem, we wrześniu zeszłego roku wzięliśmy ślub. W sierpniu skończę 28 lat, a zegar tik,tak. Pracuję w firmie informatycznej codziennie od 8 do 16 - nuuuda. No i tak się staramy w zasadzie od samego ślubu, teraz żałuję że wcześniej nie zaczęliśmy, gdybym to ja wiedziała wcześniej, że zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa. A jak nie pracujemy i nie staramy się to żeglujemy:)

:) skąd ja to znam....my też gdybysmy wiedzieli wcześniej...

a gdzie żeglujecie? żywieckie czy bardziej wyjazdowo na mazurach na przykład? ja też żegluję - a właściwie żeglowałam, mąż nie w temacie:( a samej ciężko:( męża w ostatnie wakacje wzięłam na omege nad solińskim- nawet mu się podobało... ale daleka droga jeszcze przed wspólnymi prawdziwymi rejsami...

reklama
kurcze Czarni... ja nie mam pojęcia co to może być... a czemu nie możesz skontaktować się z lekarzem? wyjechał? to może do kogos innego nawet?

może rzeczywiście to @ ... przez leki jakoś się pomieszało...

Ostatnia edycja:
Do góry