Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skąd ja to znam....my też gdybysmy wiedzieli wcześniej...
a gdzie żeglujecie? żywieckie czy bardziej wyjazdowo na mazurach na przykład? ja też żegluję - a właściwie żeglowałam, mąż nie w temaciea samej ciężko
męża w ostatnie wakacje wzięłam na omege nad solińskim- nawet mu się podobało... ale daleka droga jeszcze przed wspólnymi prawdziwymi rejsami...
no ja biore 1 tabletkę 16-25 dzień ale nigdy mi sie nie zdarzyło żeby coś było nie tak....Czarni a oprocz clo co jeszcze bierzesz dupka nie? Napisz jak bierzesz te leki? Ja jak brałam luteine 2x1 (16-25 dc) raz mi się zdarzyło, że już w trakcie brania 4 dnia dostałam okres, a nie po 10 dniach i odstawieniu
Oj tam oj tam....
No coś nam dziewczyny zaginęły...
zastanawiam sie co u malena100..........@24-25.03.2012 testowała czy też nie...
szkoda ze dziewczyny przychodzą i odchodza od nas z wątku lub forum...lekki lajs w pracy ale nie do końca ... dzisiaj jade do przyszłego mężusia na dwa dni ...![]()
ostatnio nie za często tu bywam bo mam ograniczony dostęp do komputera (mój siostrzeniec gra od rana do nocy). jeszcze raz gratuluje dziewczynom którym sie udało 
pozdrawiam