Asia mnie test wyszedł dopiero jakiś czas po terminie, (nie chce skłamać i pisać ile dni, bo dokładnie nie pamiętam) a na pewno 2 dni bo jeszcze był negatywny, także jeszcze nic straconego
Agacynda chemia brrrr ja pamiętam jak w liceum miałam ledwo 3, a jak miałąm rekacje rozpisać, to płakałam z nerwów

Tłuk z chemii był ze mnie niezły
Czarni idz jutro do lekarza, ale mi się wydaje, że tak po dupku się dzieje, mówie Ci ja tak miałam. Lekarz Ci udzieli informacji, ja pamiętam, że mój mówił, że tak się zdarza i że to nic złego... Cykl Ci się mógł poprzestawaiać ze względu na zmiane pogody, jakieś strest itp. No takto już jest, no alebo faktycznie może to zagnieżdżenie czego z załego serducha Ci życzę...
Ja to dzisiaj umre, mam fatalne samopoczucie, a tu tyle roboty, pranie, chciałam lodówke chociaż rozmrozić, musze przygoować sie do rozprawy, bo nie wszystko wiem, napisać pismo do sędzi, coś porobić dalej z mgr bo w śr mam seminarium... Mam iść kupić jakieś ubrania na 15 go kwietnia na Komunie i nawet mi się nie chce. Od niedzieli wiosenne przedświąteczne porządki, bo do niedzieli nic nie zrobie, bo nie mam kiedy