reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

no kochana ale dlaczego ???
serio kawy nie piję... :D

:p:p:p
bo power bez kawy w taką pogodę to jakiś cud nad wisłą:D
kakao już wypiłam, inka za chwilę... a w oczach jak w kreskówkach dwie filiżanki pachnącej czarnej:D
to będzie chyba jedyny dół jak zaciążę... życie bez kawusi:D dlatego już teraz postanowiłam ćwiczyć silną wolę.. zobaczymy ile dni tym razem wytrzymam heheh....

reklama
Grzana bo małpa sie pojawiła 4 dni wcześniej..... powinnam normalnie mieć dziś a że zrobiła mi niespodziankę to dzis mam już ostatni dzień :D
na @ zaczełam sie czuc dopiero przed palmieniem i to pisałam ze małpa przyjdzie z dwojona siłą i tak było okropny ból brzucha i jajników masakra....

Ostatnia edycja:
No a ja tak jak zawsze mam 7 dniowe @, to wczoraj przy drugim dniu zauważyłam, że już się kończy...może to przesilenie, chociaż ostatnią też miałam bardzo krótką, aż jestem zaskoczona

kakao już wypiłam, inka za chwilę... a w oczach jak w kreskówkach dwie filiżanki pachnącej czarnej:D
to będzie chyba jedyny dół jak zaciążę... życie bez kawusi:D dlatego już teraz postanowiłam ćwiczyć silną wolę.. zobaczymy ile dni tym razem wytrzymam heheh....
zazdroszczę ja nie umiem bez conajmniej 2 pysznych kaweczek :D i nawet nie bede sie ograniczać 2 dziennie teraz staram sie pic i 2 dziennie w ciazy chyba że mnie odrzuci to bede płakac :(

ja Ci powiem że ja z dnia na dzień rzuciłam kawe tak po prostu, i jakoś mnie nie ciągnie ani do kawy ani do cukry :D
nie wiem ale jeśli o takie wyrzeczenia to chyba luzik u mnie ale jeśli chodzi o przytulanki to oj bardzo bardzo trudno mi jest ... ;p
no własnie dlatego pytałam bo pamietam jak pisałaś że z podwojoną siłą masz @ ale sie zdziwiłam że drugi raz... :szok:
moja ostatnia @ trwała 4 dni z czego 2 dni krwawienia a dwa dni na brąz i konieć :D
ale ja zakręcona jestem :)

Ostatnia edycja:

Coś wiem na ten temat, ja póki co ograniczyłam się z 4 dziennie do 1-2 ale tak kompletnie nie mogę, bym chyba wyszła z siebie gdybym dnia od kawy nie zaczęła.

A tak wogóle to ja powinnam dzis dstać @ ha ha :D a już mam ostatni dzien :D od jutra tableteczki i z wyczekiwaniem do świąt wielkanocnych :D he he :)

heheh to masz przyspieszony tryb:D
takiej to dobrze...;) powodzenia w święta w takim razie... króliczki:D

Ty dziś leniu****esz a ja muszę zakasać rękawy i heja na miotłę do sprzątania...:]

hehehhe ale numer.... jakie gwiazdeczki mi zrobili w "leniu****esz" :D hehehe

Ostatnia edycja:
ja Ci powiem że ja z dnia na dzień rzuciłam kawe tak po prostu, i jakoś mnie nie ciągnie ani do kawy ani do cukry :D
nie wiem ale jeśli o takie wyrzeczenia to chyba luzik u mnie ale jeśli chodzi o przytulanki to oj bardzo bardzo trudno mi jest ... ;p

ja cukru i tak nie używam:p to chociaż tu mnie nie dobijesz:D

czyżby uzależnienie od kofeiny ;d
ja tam kawy nie pije i nie lubie ;d hehe

o boze dziewczyny chyba sie zaraz przekręce, wstaje z łóżka i sie przewracam tak mi sie w głowie kręci;/ to chyba z tego niewyspania
i jak ja teraz Małą uspie ;./

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
KAWA KAWA KAWA MUSI BYĆ :tak::-D

no ja mam dziś lenia :D pózniej wezmę sie za jakieś sprzątanie ale najważniejsze że obiad zrobiony i spokój :D
A mężulek to predzej dziś niż 5 nie wróci wiec co robic...

Do góry