reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

mam inne pytanie widziałam że są tu dziewczyny związane z medycyną mój mąż był na badaniach takich ważnych wojskowych i ma krew i mocz do poprawy a więc w wyniku krwi PT jest 77,8 ( za nisko) a INR 1,27 ( za wysoko), w moczu erytrocyty... więc moje pytanie: co to może być czy groźne i jak poprawić te wyniki?

mgiełka zapytaj na priv groszka- ona medycynę studiuje, ja tylko kojarzę, że to coś z krzepliwością krwi jest - tzn te wskaźniki ją oceniają... ale nic więcej Ci nie powiem na ten temat:)
a erytrocyty w moczu - to zwykle jakieś zapalenie (pęcherza, cewki etc), ja mam często tak gdy mam z pęcherzem problemy ale wtedy to ja gołym okiem widzę krew w moczu...
zapytaj groszka:)

reklama
Sihaya, a ja wszystko grzecznie zrobiłam 2x10 każde, jak było na 1 nogę to na każdą po 20 i zastanawiam się czy mogę jeszcze?czy na 1 raz po długiej przerwie z cwiczeniami mam nie przesadzać?

bzibziok teoretycznie możesz:) ale jeśli nie chcesz żeby jutro bolało to może wystarczy -a jak jutro nie będziesz nic czuła tzn. że następnym razem możesz spokojnie zwiększyć ilość:)

Hahahaha te dziwne przedmioty są naprawdę dziwne. Haha a te torebki na wymioty to przepraszam się później kolekcjonuje? hehehehe

Hej dziewczyny

system działa jak należy:-D

Nie zaglądałam bo nagle zadzwoniła psiapsiuła, że siedzi dziś w domu i bym przyjechała. No to dużo nie myśląc w samochód dziecko i jazda:laugh2: Nawet mężuś nic nie wiedział chciałabym zobaczyć jego minę jak zobaczył że mnie nie ma :laugh2:

Trzymajcie jutro za mnie kciuki idę jutro na rozmowę o pracę

reklama
Do góry