chociaż to ale zakupy przygotowania przede mną nie wiem jak to ogarnę....
też staram sie od października tyle że jeszcze lata wstecz...
agatko szkoda że to nie 1 kwietniato by nikt Ci nie uwierzył
![]()
To fajne z nas staraczki od stycznia 2012

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
chociaż to ale zakupy przygotowania przede mną nie wiem jak to ogarnę....
też staram sie od października tyle że jeszcze lata wstecz...
agatko szkoda że to nie 1 kwietniato by nikt Ci nie uwierzył
![]()
no pewnie że tak kończy sie 11 zaczyna 12 a my nadal sie staramy od stycznia2012To fajne z nas staraczki od stycznia 2012![]()
a mi nos od smarkania odpadnie do tego jeszcze 7 3,5h w pracy... :| @ nadal nie ma![]()
No kochana nie wiem nie wiem szyjka mi sie nie zmienia ale mam wrażenie że opuchnięta jestem w środku nie wiem czy coś to oznacza strasznie ciasno jest ...
zobaczymy czy jutro przyjdzie jak narazie brak objawów prócz tego jajnika dzisiaj... zobaczymy jak tempka jutro tylko czy nie bedzie ona nieważna jesli ja takie przeziębienie mam
Karoluś co myślisz?
PS: chyba dawno Cie tu nie widziałam... ?
czy ślepa sie robie...