reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej :) wklejam liste z rana :p

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
m_monia................@ 04.04.2012 (3)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
​Puszka.................@09.04.2012(3)
Anke24.................@13.04.2012(3)
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@18.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)
malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@03.05.2012 (11)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Zonqa.....................@03.05.2012
Grzanka..................@05.05.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.05.2012 (7)
Karola_2907........@08.05.2012
Sihaya....................@12.05.2012(5)
królewnazmarcepana..@15.05.2012 (2)
Agacynda...............@16.05.2012 (6)

ja sie wklejam na 15 maja, dzis dostałam okres jupiii ;d wiec mozemy sie starac ;d ale nie wiem ilu dniowy cykl będzie wiec tak na oko daje 29dc ;p
fajnie bo mi dni płodne chyba wypadną w naszą 2 rocznice ślubuuu :))

sihaya:
byłam na tych targach na chemobudowie ;d oo rewelacja ;d bylismy akurat z samego rana, więc jakoś duzo atrakcji jeszcze nie było ale Mała jak sie wyszalała ;d hahah no żadne dziecko tak nie latało jak ona :p wszystkie maluchy z rodzicami chodziły a ta latała nie patrzyła czy my jestesmy w poblizu czy nie ;d śmiechotka mała :p nawet zapisalismy ją na casting bo było stoisko ale sie bała wejść do namiotu żeby zdjęcie zrobić ;D

a powiedzcie mi jak to jest z tym mierzeniem temperatury, np. zaczynam mierzyć o 7, ale nie przewidze tego czy o 6.55 będe musiała wstac zeby dziecku smoczka dac, to wtedy jak wstane to juz jest oszukana temperatura?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie:)

Bzibziok widzę, że dziś tempka podskoczyła:) oby tak dalej:)

Królewna my też byliśmy na tych targach ale dojechaliśmy dopiero wczoraj popołudniu; całkiem fajne były, dostaliśmy dużo folderów ulotek - nic tylko teraz fasolkować i szykować wyprawkę heheh...

Aguś odczaruj nam tę listę:)

aha Bzibziok...a propos odległości między nami tu na forum... wybierz się kiedyś na wycieczkę do Krakowa to za jednym zamachem będziesz mieć blisko do mnie, królewny i Aguś;) i wtedy zrobimy zlot czarownic na rynku:D
a tego rejsu to Ci zazdroszczę... może weźmiecie mnie jako majtka?:D ale bym sobie pożeglowała...

Niestety tak, dlatego sobie lepiej budzik np. na 6:30 nastawić. Bo po wstaniu z łóżka od razu się temp zmienia.

no tak tylko nastawie na 6.30 a okaże sie ze 5 minut wcześniej Mała zapłacze i tez dupa blada :p

sihaya: my tez duzo ulotek podostawalismy, tam nawet reklamowali taką jogę dla mam z dziecmi i dla kobiet w ciąży, kurcze załuje ze z Małą na cos takiego nie chodziłam ;d ale teraz jak bede w ciąży to sie zapisze :)

boli mnie brzuch i w ogole :p także @ juz na dobre przyszła ;d to teraz czekam ttylko na kase i ide po testy owulacyjne ;d tak dla pewności ;d

Witajcie:)

Bzibziok widzę, że dziś tempka podskoczyła:) oby tak dalej:)

Królewna my też byliśmy na tych targach ale dojechaliśmy dopiero wczoraj popołudniu; całkiem fajne były, dostaliśmy dużo folderów ulotek - nic tylko teraz fasolkować i szykować wyprawkę heheh...

Aguś odczaruj nam tę listę:)

aha Bzibziok...a propos odległości między nami tu na forum... wybierz się kiedyś na wycieczkę do Krakowa to za jednym zamachem będziesz mieć blisko do mnie, królewny i Aguś;) i wtedy zrobimy zlot czarownic na rynku:D
a tego rejsu to Ci zazdroszczę... może weźmiecie mnie jako majtka?:D ale bym sobie pożeglowała...

No dzisiaj temp już lepiej wygląda:)
Kupiłam nowy termometr, zeby mieć dwa miejsca po przecinku, ale jakiś rozwalony jest, bo muszę pokrywkę na baterię zdejmować, żeby działał, a nie chce mi się reklamować, bo na allegro kupiłam i musiałabym odsyłać.

Sihaya, a jeśli chodzi o rejs to zapraszamy, na pierwszy tydzień nam zostało jedno miejsce wolne, ale na drugi tydzień mamy jeszcze 4 miejsca wolne...więc nic nie stoi na przeszkodzie.

W Krakowie niestety klientów nie mam, ale czasem do Zielonek jeżdżę, to jest zaraz pod krakowem, tylko nie wiem kiedy mi następnym razem wypadnie do nich jechać, bo nie dawno byłam.

Czarni niech idzie lawinowo byle na czerwono a nie małpowo:)

Królewna mi też ta joga się podoba:) a póki co to chcę zrobić sobie pilates dla ciężarnych tylko czekam na odpowiedź czy jeszcze są miejsca;

Bzibziok na rejs to bym chętnie się zabrała.. tylko termin nie ten:( mąż prawdopodobnie dopiero w sierpniu będzie miał urlop:( a jakbym sama popłynęła to by chyba usechł z tęsknoty;)
Zielonki znam:) troch e za nimi mamy znajomych:)

reklama
Do góry